"Kazniće me, jer im se može": Nakon što su mu 2 puta hakovali Instagram, Baka Prase doživeo novi peh

Najpopularniji srpski jutjuber doživeo je novu neprijatnost, a sada se oglasio na društvenim mrežama i uputio oštru poruku

  • 21
Baka Prase Printskrin: Youtube/Baka Prase

Najpopularniji srpski jutjuber, Baka Prase nakon što je nedavno doživeo neprijatnost kada su mu oborili nalog na Instagramu, a zatim kada je napravio novi i taj su mu hakovali, ponovo se našao u centru skandala, zbog pesme na Jutjubu.

Naime, Baka Prase pre nekoliko dana objavio je sing pod nazivom "Ponni" koji je već sakupio blizu tri miliona pregleda i bio prvi u trendingu po slušanosti, međutim pesma i spot su ukinuti.

Baka Prase Baka Prase, Printskrin: Youtube/Baka Prase

Numera koju je izbacio - "Poni", ukinuta je zbog autorskih prava. Pesma i spot su nedostupni za pregled, zbog toga što su su korišćeni delovi pesme "Pure Water" pevača Migosa i di-džeja Mastarda.

- U prevodu - nije bitno što ne kršim pravila, kazniće me jer im se može i jer me ne gotive - poručio je jutjuber na svom Instagram storiju.

Baka Prase Objava Bake Praseta na Instagram storiju, Printskrin: Instagram

Podsetimo, Bogdan Ilić je trenutno najtraženiji jutjuber u regionu, a hrvatski mediji neadvno su objavili da je Baka Prase najpopularnija javna ličnost među mlađim Hrvatima i da je njegova nova pesma "Poni" na prvom mestu po gledanosti u Hrvatskoj. Instagram nalog koji mu je hakovan donosio mu je 5.000 evra mesečno.

VIDEO: Još jedan stampedo u Srbiji zbog jutjubera, klinci gazili sve pred sobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dipl.ing.

    12. jul 2019 | 10:47

    Diže se toliko prašine oko ovog lika da sam prisilio sebe da pogledam nešto od tog njegovog "stvaralaštva." Posle dvadesetak sekunde morao sam da prekinem jer je postojala realna opasnost da razbijem telefon. Ako su nam ovakvi sadržaji i rijaliti zvezde uzori deci, Srbija ne treba da brine za budućnost, neće je ni biti.

  • Milan

    12. jul 2019 | 10:53

    Najjaci su mi ovi sto kukaju kako iskvari decu, a kod kuce im parovi i zadruga 24/7. A ako su vam deca debili to je do vas, a ne do youtubera.. Na Balkanu je youtube scena jos mlada, nemate vi pojma koje se pare uzimaju na zapadu.. A i do balkana je i problem, da je kod nas plata 5000 eura nikog nebi zanimalo sta radi Baka Prase, vec bi planirali gde na odmor, ispijali kafice itd.. Aliii posto decko zaradjuje velike pare snimajuci klipove to je vecini trn u oku, pa njega krive jer im deca nisu vaspitana...

  • ana

    12. jul 2019 | 11:04

    ko je ovaj i sta hoce?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA