≫ 

Aco Pejović otkrio kakvo mišljenje ima o Maji Berović i da li je u sukobu sa njom (VIDEO)

Pejović je nastupio na muzičkom festivalu "Ulaz" čije će poslednje, treće veče, biti održano večeras, 13. jula

  • 3

Popularni pevač Aco Pejović na sinoćni nastup, 12. jula, na muzičkom festivalu Ulaz, došao je sa kumom Filipom Živojinovićem, a kako kaže, on i njegov kum pravi su prijatelji, a da je sumnjao da tako neće biti ne bi ni prihhvatio to kumstvo.

- Naravno, ne prihvatam kumstva u koja sumnjam, imam ih 12 i svih 12 traju. Trudim se da budem pravi kum, brat i prijatelj, jer kada prihvatite kumstvo onda prihvatate ozbiljne obaveze. Filip je jedno veliko srce, jedan veliki čovek, zajedno smo došli -  rekao je Pejović.

Aco je progovorio o navodima da je duetsku pesmu Maje Berović i Ace Lukasa trebalo upravo on da peva sa popularnom plavušom, a pevač otkriva da li su on i Maja u sukobu.

- Nije nikad bilo pomena. Sa njom sam se upoznao, super devojka, sreli smo se na aerodromu. Nikad u životu, taman posla. Nju jako cenim i poštujem njen rad, ne znamo se baš, da neko priča o nekome koga ne poznaje... - rekao je Pejović.

Promocija Spota, Aca Lukas, Maja Berović Maja Berović/Foto: Nikola Tomić

Pejović nikad nije išao na roditeljske sastanke svojim ćerkama, a ovih dana ne može da sakrije sreću, jer je jedna od njegove tri naslednice upisala prestižni univerzitet u Madridu.

- Nikad! Supruga se tim stvarima bavila, a možda bih čuo nešto što mi se ne dopada, pa bih svašta rekao. Pa bi bilo ono: "Vidi onog, ko ti daje pravo da ti...". Ne bih voleo da dođem u takvu situaciju. Do sada nisam imao problema ili situacija oko toga. Ja ne volim nepravdu, pogotovo ne u školi. Tu je ima i sa strane dece i profesora - rekao je Pejović.

- Srećan sam ovih dana, zvanično mi je ćerka pre sedam dana primljena na Univerzitet u Madridu, tako da ovo što je izašlo, to je od neke sreće. Zaplakao sam se, iskreno, plakao sam taj dan od sreće i bio sam ponosan - izjavio je prevač i otkrio da teško podnosi razdvojenost sa naslednicama.

Festival Ulaz, Aco Pejović Aco Pejović/Foto: Nikola Tomić

- Ja sad živ nisam, sve tri su u Londonu. Svako jutro ustanem, supruga i ja smo sami kod kuće. Krenem i otvorim vrata, hoću da pitam nešto najmlađu i setim se, krenem u drugu, treću sobu, šta ću. Ovo nije ona priča: "Vidi ga ovaj..", nego  su mi sve, kao i svakom roditelju njegovo dete - zaključio je Aco.

Kompletan razgovor pogledajte u videu na početku teksta.

(M. Pantić, D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo vas posmatram

    13. jul 2019 | 17:25

    Ova Maja ima problem sa stilistom, samo sam posmatrac al zena se tako lose oblaci, da nema novca razumeo bih

  • Kiki

    13. jul 2019 | 22:14

    Eh, sada mogu da spavam😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA