Gastoz u provodu sa novom devojkom! Pokušao da je sakrije, ali nije mu uspelo (VIDEO) (FOTO)

Gastoz je besuspešno želeo da sakrije svoju nova devojka izgleda

  • 19

Popularni pevač i rijaliti zvezda Nenad Marinković Gastoz poslednje večeri festivala Ulaz, 13. jula, sve je iznenadio kada se pojavio u društvu svoje nove izabranice.

Iako nisu želeli da ih uslikaju zajedno, pa su rukama prekrivali lice prilikom dolaska, nije im pošlo za rukom da se potpuno sakriju.

Tokom večeri Gastoz se nije odvajao od svoje lepše polovine, držeći je za ruku, pa se čini kao da je atraktivna crnka već osvojila njegovo srce.

Festival Ulaz, Gastoz Gastoz sa novom devojkom, Foto: Nikola Tomić

Kako se Marinović sa novom devojkom pojavio na festivalu Ulaz, na javnom dešavanju, gde je znao da će ih sačekati pripadnici sedme sile, petpostavlja se da je među njima nešto ozbiljnije.

Gastoz i atraktivna crnka, provokativno obučena, uživali su u nastupima na pomenutom festivalu do ranih jutarnjih časova.

Festival Ulaz, Gastoz Gastoz sa novom devojkom, Foto: Nikola Tomić

Podsećamo, Nenad je nastupao prve večeri festivala Ulaz, 11. jula, a tada je bio bez lepše polovine. Festival je trajao tri večeri, a završen je u subotu, 13. jula.

VIDEO: Marija Šerifović na festivalu "Ulaz" oduševila publiku rečima koje im je uputila pred nastup

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    14. jul 2019 | 12:02

    Ovaj gastoz je olicenje nekulture,primitivizma i neotesanosti....

  • Za Jo

    14. jul 2019 | 14:13

    Decko sa 18 godina zapalio preko da zaradi pare za sebe. Decko stvara sebi i zaradjuje od 18 godine. Sami svi govorite kako nijedan posao nije sramota raditi a tu prozivate kuvare, konobare, stjuardese itd itd... A sta vi radite? Cime se bavite? Sve se bojim da ste svi poslovni ljudi u odelima na visokim pozicijama... Ne da se sve bojim vec garantujem da niste, cim citate ovakve stvari.

  • Zvele

    14. jul 2019 | 10:45

    Strasno iritantan lik , uzas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA