Keba dao urnebesnu izjavu o svom stajlingu nakon prozivki zbog sandala i nalakiranih noktiju (FOTO)

- Ovo sam specijalno na Marsu kupio, to su cipele koje nose astronauti, imaju čudnu boju - rekao je Keba

  • 4

Pevač Dragan Kojić Keba pevao je sinoć, 13, jula na festivalu "Ulaz", a tokom priprema za svoj nastup, Keba se povredio. Kojić je naglasio da će njegovu povredu rešiti koja čašica alkohola, te da se ništa alarmantno nije dogodilo.

- Dobro si rekao, visinske pripreme, napravio sam nezgodan pokret na bini u Sremskoj Mitrovici. Nije ništa strašno, jedna rakijica će to da reši - objasnio je Keba.

Veliku pažnju pevač je nedavno privukao kada se pojavio u skupocenim sandalama i sa nalakiranim noktima, a ovog puta se odlučio za, kako je rekao, astronautske cipele.

- Zar ovo nije jače sad? Ovo sam specijalno na Marsu kupio, to su cipele koje nose astronauti, imaju čudnu boju. Što se sandala tiče, vidim da su hit. Nalakirani nokti, jednostavno moji nokti sijaju - rekao je Dragan.

Festival Ulaz, Dragan Kojić Keba

Dragan Kojić Keba, Foto: Nikola Tomić

Pojedini mlađi izvođači otkazali su svoj nastup na festivalu "Ulaz", dok su pevači poput Vesne Zmijanac i Ane Bekute ipak pevali na bini "Koreni".

- Nisam informisan, ne znam šta je bilo, a želeo sam i prvi i drugi dan da dođem. Ne znam da li je neko izašao ili nije. Ako neko nije izašao, valjda ima razlog za to - zaključio je Kojić.

Kompletan razgovor sa Kebom pogledajte u videu na početku teksta.

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA