≫ 

"Kad sam ga videla, osetila sam..." Luna o susretu sa Markom na dan kada bi im bilo 6 meseci veze

- Nedostaje mi. Bilo je ružnih situacija, ali to ne menja činjenicu da se mi volimo - rekla je Đoganijeva

  • 44
Luna i Marko Foto: Nikola Tomić

Pobednica Zadruge 2 Luna Đogani i drugoplasirani Marko Miljković danas, 14. jula, najvili su da će se vidieti i popričati o svom odnosu i tome da li će zauvek staviti tačku na svoju ljubav ili će obnoviti svoju romasu.

Luna je za emisiju "Premijera" otkrila da li je već došlo do susreta sa Miljkovićem.

- Marko je najavio da ćemo se videti 14. jula. Trebalo je da nam bude šest meseci tada. Nije trebalo da kaže, taj datum se pominje kao da će neko veliko dešavanje u Srbiji da se desi, samo je napravio problem, sada mi se i novinari kriju u žbunju. Šta se desilo između Marka i mene, mi ćemo otkriti sutra u emisiji "Zadruga - Narod pita" - rekla je pobednica Zadruge 2.

Marko i Luna Luna i Marko u emisiji "Amidži šou"/Printskrin: Youtube/AmiG Show

-  Bilo je dosta šansi i sa njegove i sa moje strane. Emocije se nisu ugasile, ja njega volim. Nedostaje mi. Bilo je ružnih situacija, ali to ne menja činjenicu da se mi volimo. Kad sam ga videla u emisiji, osetila sam da me nije još uvek prošlo - objasnila je Đoganijeva.

Luna je snimila svoje prve dve pesme čije smo tekstove objavili, a koje će uskoro ugledati svetlost dana. Blogerka je otkrila da li je ove numere čuo njen bivši dečko iz Zadruge 1, pevač Slobodan Radanović.

Ne, nema potrebe, to je moja prošlost. On je definitvno moja prošlost - istakla je Đoganijeva za "Premijeru".

Zadruga Žurka Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Luna se poptpuno posvetila svojoj muzičkoj karijeri, a njena profesorka pevanja, koja joj na drugoj pesmi peva prateće vokale, popularna je pevačica Ivana Peters.

- Ivana nije mogla da dođe sa nama za prvu pesmu, pa je prateće vokale pevala Antonia Gigovska. Bila sam fascinirana još dok je pevala u "Pinkovim zvezdicama". U drugoj pesmi je Ivana, ona mi je i profesorka pevanja. Pozdrav za nju - dodala je Đoganijeva.

VIDEO: Gastoz Luni čestitao pobedu, a Stanija mu nije odgovotila na poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sara

    14. jul 2019 | 17:37

    Drage moje srpkinje,ne ugledajte se na Lunu..Sve sto je pikazala,vrlo je lose,sramno..Srbija je puna prelepih zena,pametnih ,skolovanih,sposobnih..Nadjite sebi uzor..Samo sve suprotno od Djoganijeve..Iskreno ,steta i za nju..

  • Mirjana

    14. jul 2019 | 16:28

    Ja ne mogu da razumem da posle onolikih poniženja koja je doživela od Miljkovića ona ovako priča. Ako se pomire, pokazaće da je paćenica, bez trunke dostojanstva i samopoštovanja, koja ne može da živi bez muškarca. Miljkoviću Oskar za glumu, nema tu ni LJ od ljubavi.

  • Gordana

    14. jul 2019 | 16:53

    Ja ne znam da li postoji neko ko veruje ovoj osobi i jednu reč posle svih laži koje je do sada izrekla. Definitivno najveća folirantkinja i glumica u Zadruzi, najveća fejkerka zajedno sa Miljkovićem. Ovo sa datumom je smislio Miljković da bi držali pažnju do Zadruge 3.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA