≫ 

"20 puta smo spavali!" Vuletić tvrdi da je imao seks sa Aleksandrom, otkrio i kakva je u krevetu

- Da, ima lepu glavu, ali ostalo sve je ovako na trećem nivou - kaže Mladen

  • 18
Mladen Vuletić i Aleksandra Subotić Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Mladen Vuletić pobedio je u 7. sezoni rijalitija Parovi, nakon čega je odmah progovorio o navodnoj aferi sa Aleksandrom Subotić.

Ako mu je verovati na reč - imao je intimne odnose sa Aleksandrom, iako ona tvrdi da se među njima nikada ništa nije desilo.

Aleksandra Subotić je mene zeznula za neke stvari povodom ulaska u ovu sezonu. Nju ne interesuje ništa, samo publicitet. Da, mi smo imali intimni odnos, i to ne jednom nego dvadeset puta u "Snajkama". Mogu da se složim sa Davidom da nije nešto u krevetu, da, ima lepu glavu, ali ostalo sve je ovako na trećem nivou - rekao je Mladen.

Vuletić je još jedan u nizu onih koji imaju potrebu javno da ponižavaju žene sa kojima tvrde da su bili, a isto je učinio i David Dragojević kada je u pitanju Aleksandra. Njih dvoje su, podsetimo, zajedno bili oko dve godine, a Dragojević je - nakon što ju je prevario u rijalitiju, a potom i ostavio - tvrdio da je nikada nije zaista verio, već da je to bila "fejk" veridba.

VIDEO: Aleksandra Subotić: Prevarila me je cela Davidova porodica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA