≫ 

Ivan Marinković: Deca mi nisu primarni problem, čuo sam da moja ćerka Rašu zove tatom

- Nemam ja nikakve probleme, imam samo da platim alimentacije. Prvenstveno sam novac zaradio da platim to što sam imao - kaže Ivan

  • 13
Miljana Kulić, Goca Tržan, Ivan Marinković, Foto: Marko Jovanović, Printskrin: TV Happy

Ivan Marinković dužan je 500.000 dinara za alimentaciju koju nije plaćao za ćerku Lenu, a ne viđa ni sina Željka kojeg ima sa Miljanom Kulić.

Na pitanje o alimentaciji i o deci, Marinković je dao iznenađujući odgovor.

- Nemam ja nikakve probleme, imam samo da platim alimentacije. Prvenstveno sam novac zaradio da platim to što sam imao. Poslednja informacija koju imam je da moja ćerka Rašu (Gocinog sadašnjeg supruga, prim. aut.) zove tatom. Veoma mi je teško, ali o tome ne pričam. Kada budem sagledao stvari na pravi način, onda ću da komentarišem. Želim prvenstveno da se posvetim Jeleni i našem zajedničkom životu, a ono što mi je propratno i što me čeka jeste problem sa ćerkom i s Miljanom - izjavio je Marinković, koji je u finalu "Parova" osvojio 2. mesto.

Goca Tržan, Ivan Marinković, Lena Raša, Lena i Goca, Foto: Instagram/gocatrzan

- Možda vama ružno zvuči, ali meni ne. To nije primarni problem, jer ja nisam odlučio da to tako bude. Moj problem koji imam sa ćerkom i sinom je sekundarni. Goca je ta koja potencira tu temu, kao i Miljana. Ona je ta koja je za Željkovog oca stavila N. N. osobu. Da je stavila mene kao oca, ja bih se posvetio tome - završio je Ivan na tu temu.

Miljana Kulić i ivan Marinković Miljana Kulić i Ivan Marinković sa tek rođenim Željkom, Printskrin: Instagram/miljana_kulic_official

Iako je u rijalitiju dobijao stravične batine od devojke Jelene Ilić, Ivan sada kaže da veruje u njihovu zajedničku budućnost.

- Ponosan sam na Jelenu što je osvojila osmo mesto. Pokazali smo i ružne stvari, ali sredićemo sve. Imam ožiljke od njenih udaraca, ali kako bi ona rekla: "I posle svega, ja volim njega". Mislim da će naša veza da opstane. Planiramo zajednički život- rekao je Ivan o devojci Jeleni Ilić, po napuštanju "Parova" za Kurir.

VIDEO: "Moj zet je ubio čoveka, biće ti ubijena i majka i ti!": Jezive pretnje Miljane Kulić upućene Zoli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA