≫ 

"Nisam se još uvek razvela": Nataša Bekvalac otkrila da li ima novog muškarca u životu (VIDEO)

- Ja sam sada baš komplikacija za muškarce - rekla je pevačica u emisiji "Amidži šou"

  • 14
Nataša Bekvalac Printskrin: TV Pink

Pevačica Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji "Amidži šou", a njen domaćin, voditelj Ognjen Amidžić pitao ju je o njenom trenutnom emotivnom statusu. Ognjen je Natu pitao da li se u njenom životu pojavio novi muškarac.

- Nisam se još uvek razvela. Zaboravila sam da se nisam razvela. Nisam papirološki, ali od kada nisam više u zajednici, stvarno mi se nije dogodio niko. Ne znam zašto. Šta zračiš, to privlačiš. Nije da nisam (spremna). Ja sam rođena spremna. Nije mi se dogodio niko ko mi je privukao pažnju - rekla je Nataša.

-Taj neki novi, koji bi tebe zaintrigirao, je l' bi morao da ispuni neke posebne zahteve? Ili bi morao da prođe neki mini test, kada si ti u pitanju? - pitao je Ognjen Amidžić.

- Ne, ja sam sada bukvalno sada izgovorila nešto što ne smem. Ja sam sada baš komplikacija za muškarce. Zato što ja imam stariju moju ćerku Hanu, koja sada ima 12 godina, koja je u pubertetu. Katja je još uvek beba, tek ima 16 meseci. Ja sam jako posvećena majka i nisam sigurna da bi bila spremna da bilo ko primiriše tu za mene savršenu porodicu. Nešto neozbiljno, što da ne - rekla je Nataša kroz smeh.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Nataša Bekvalac promenila boju kose pa rekla da ćerka ne treba da krene njenim stopama:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    16. jul 2019 | 23:47

    Ma sta ima veze. Nisi ti poznata po pevanju i pesmama nego po propalim brakovima.

  • Pa

    17. jul 2019 | 06:54

    Koliko zena voli to je cudo. Jos se onaj nije oladio ona vec prica o novim momcima. Ajde rodi jos jedno pa neka ih drzava izdrzava.

  • Evo

    17. jul 2019 | 06:29

    je sad i ova....samo si nam ti jos falila....koga bre interesujes ti i tvoji brakovi.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA