≫ 

Nataša Miljković napušta Prvu: Voditeljka odlučila da ode ranije, a evo šta je razlog

- Ono što je sigurno, gledaoci neće od jeseni više gledati Natašu na TV "Prva", a svoje planove će već ona sama objaviti kada za to dođe vreme - otkriva naš izvor

  • 12

Voditeljka Nataša Miljković je trebalo do 1. avgusta da bude deo televizije "Prva", ali je odlučila da ode ranije.

Nataša nakon godinu dana rada u timu jutarnjeg programa više nije deo te televizije s kojom je ovih dana potpisala sporazum o prestanku radnog odnosa.

- Prema prvobitnom planu, Nataša je trebalo da bude na televiziji do 1. avgusta i da vodi Jutarnji program. Međutim, planovi su se promenili, zbog čega je došlo do određenih promena. Nije bilo lako doneti takvu odluku, ali već neko vreme postoje razmišljanja o privatnim projektima za čiju realizaciju je potrebno vreme, što je nemoguće kada ste na poziciji urednika i voditelja. Kao razlog čelnim ljudima Televizije "Prva" navela je privatne razloge i dogovorili su se o sporazumnom prekidu ugovora. Menadžment je imao razumevanja, fluktuacija TV lica je normalna stvar, a i sama televizija je već najavila dolazak novih voditelja sa RTS-a - otkriva izvor i dodaje:

Nataša Miljković, TV Prva Nataša Miljković, Foto: Promo/Prva

- Ono što je sigurno, gledaoci neće od jeseni više gledati Natašu na TV "Prva", a svoje planove će već ona sama objaviti kada za to dođe vreme.

Nataša se nije oglasila povodom odlaska sa TV "Prva".

VIDEO: Dea za Telegraf o velikom povratku na male ekrane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    17. jul 2019 | 21:27

    S konja na magarca pa s magarca na jarca...

  • Filip

    17. jul 2019 | 23:13

    Za sve tv kuce RTS je institucija!uvek bio i ostao i ko god je otisao negde drugde propao je...pogledajte ziku sarenicu Mitrovic mu uvalio da vodi jutarnji on samo drzi papir i okrece ga...😂😂😂

  • Ja

    17. jul 2019 | 22:49

    Zabavlja se sa starcem, može deda da je bude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA