Vuletić u provodu sa Majom Marinković, zbog jedne stvari se šuška da je otkinuo za njom (FOTO)

Pobednik Parova i bivša učesnica Zadruge provodili su se do ranih jutarnjih časova

  • 10
Mladen Vuletić, Zvezde Granda

Mladen Vuletić je pobednik sedme sezone Parova/Foto: Nikola Tomić

Pobednik sedme sezone Parova Mladen Vuletić provodio se sa bivšom učesnicom Zadruge Majom Marinković, čime se odmah pohvalio na Instagramu.

Budući da su na slikama koje je objavio prisni, spekuliše se kako je bacio oko na ovu atraktivnu crnku, koja je poznata po provokativnom oblačenju u Zadruzi, a sada i van nje.

Maja je dospela do samog finala Zadruge, što je bilo iznenađenje za mnoge, a pobednik Parova je na jednoj fotografiji otkrio da je toliko očaran njome, da je rešio da je vodi kući u Zetu, kako je sam napisao.

Mladen Vuletić, Maja Marinković

Mladen Vuletić sa Majom Marinković/Foto: Instagram/mladenvuleticdjoma

- Volim je - napisao je Mladen uz fotografiju na kojoj pozira sa Majom, sa kojom je do jutra obilazio noćne klubove i splavove.

Da li će se među njima roditi ljubav, ostaje da vidimo.

Mladen Vuletić, Maja Marinković

Mladen Vuletić sa Majom Marinković/Foto: Instagram/mladenvuleticdjoma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    18. jul 2019 | 22:47

    Vreća nađe zakrpu...

  • Toma

    19. jul 2019 | 07:13

    Boze dragi, dali je ovo moguće!? Umesto da je u zatvoru, zbog teškog prebijanja Ivanan Marinkovica. i jos dvojice u tim,, Parovima. Nasilnik crnogorskog porekla sa kriminogenim dosijeom u toj zemlji, Mladen Vuletic,vracen posle disckvalifikacije u,, Parove,,!?Ne sto je vraćen, na voldeban način,,poklonjeno,, mu,, prvo mesto!? Da ironija bude veća, kabadahiju,, nagrađuju,, sa 30.ooo evra!? Uz sve te,, trange frange zavrzlame binjadziji stavljaju nekakvu krunu na glavu, kao caru,, podzemlja,!? Uz sve te nazovimo igre, oni koji gledaju, a mnogi to čine, najrealniji je pobednik bio Ivan Marinković ili Milutin - Mili!? A, možda i najpostenije bi bilo, pošto je te pare dao,, narod,, da se diskvalifikuje nagrada, I novac uplati za lecenje dece od teških bolesti!?

  • Milan

    19. jul 2019 | 07:11

    Vodi je u Medjedje! I ne vraćaj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA