Saznajemo! Ona ulazi u Zadrugu 3, obara s nogu kako izgleda, a godinama je radila ozbiljan posao

- Jelena je potpisala ugovor, ali je iznenadila sve svoje bližnje, pošto ona nikada nije bila tip devojke koja voli javnost i pati da bude poznata - počinje izvor za Telegraf JETSET

  • 24

Treća sezona rijalitija Zadruga počinje u prvoj nedelji septembra, a produkcija televizije Pink sprema neviđeno ludilo kojim će nadmašiti prethodne sezone.

Ono po čemu će sve biti bolje su i učesnici, pošto se spremaju velika iznenađenja, a da će rijaliti obilovati lepim devojkama dokaz je i ova zanosna crnka.

Naime, kako ekskluzivno saznajemo, lepa Jelena Pešić nedavno je potpisala ugovor sa televizijom Pink, pa će se od septembra naći pod kamerama Zadruge, gde će se boriti za što bolji plasman.

- Jelena je potpisala ugovor, ali je iznenadila sve svoje bližnje, pošto ona nikada nije bila tip devojke koja voli javnost i pati da bude poznata - počinje izvor za Telegraf JETSET.

Jelena Pešić Jelena Pešić, Foto: Privatna arhiva

- Ona je ekonomista, godinama je radila u ozbiljnoj firmi, ali je sada odlučila da napravi određene promene i da se otisne u avanturu zvanu Zadruga 3. Vrlo je pristojna, nije prosta i nije jedna od onih koje će pred kamerama raditi sve samo da bi opstale i ostale što duže. Ljudi imaju predrasude, kao i prema svakoj devojci koja sjajno izgleda, ali ona je mnogo više od još jedne lepe devojke u rijalitiju koja nema šta drugo da ponudi - dodaje izvor blizak Pešićevoj.

Jelena Pesic Jelena Pešić, Foto: Privatna arhiva
Jelena Pesic Jelena Pešić, Foto: Privatna arhiva

Jelena Pesic Jelena Pešić, Foto: Privatna arhiva
Jelena Pešić Jelena Pešić, Foto: Instagram

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    19. jul 2019 | 12:34

    Tužno je kako nam devojke izgledaju, sve su na isti fazon sa silikonima u ustima i šlogiranim izrazom lica. Nekad smo imali prirodno lepe žene, sa naglašenim karakterom, a danas nam je pojam lepote da žene izgledaju kao travestiti iz Perua i plastične lutke za seks. Žalosno.

  • Besna glista

    19. jul 2019 | 12:09

    Vidi se na prvi pogled da je devojka školovana, skromna i stidljiva. Nismo ni sumnjali da će u tako ozbiljnom projektu ući neka iz kataloga za elitu.

  • 👵🏻

    19. jul 2019 | 11:28

    Da obara s nogu neko bi je valjda do sad oženio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA