≫ 

"Ceo grad odjekuje od cajki!" Uticajna Hrvatica se pobunila protiv JK i naše muzike, baš je ljuta

Direktorka Turističke zajednice u Makarskoj statusom na Fejsbuku podigla je veliku prašinu

  • 33
Hloverka Novak Srzic, Jelena Karleusa Foto: Youtube/TelevizijaJadran, Instagram/karleusastar

Bivša voditeljka urednica HRT-a, današnja direktorka Turističke zajednice u Makarskoj, Hloverka Novak Srzić, svojim je komentarom na Fejsbuku na račun Jelene Karleuše i njenog nedavnog nastupa u Makarskoj podigla veliku prašinu.

Hloverka nije krila nezadovoljstvo zbog sve veće pomame za narodnjacima, odnosno "cajkama", a posebno joj je zasmetao nastup Jelene Karleuše u jednom od najpopularnijih noćnih klubova u Makarskoj.

- Uglavnom, dragi prijatelji, nastojim da podelim na ovim stranicama neke pozitivne vibracije... Večeras sam baš ljuta. TZ se potrudio ovog leta zajedno sa gradom da napravi odličan program za Makarsko kulturno leto, od operete do opere. Koncerata klasične muzike, vrhunskog džeza i rokenrola...i onda privatni preduzetnici koji dođu na mesec dana po profit u grad, u Petar Pan dovode Karleuše svih vrsta...i jedino po tome na kraju neki žele zapamtiti i "obeležiti" naš grad...baš sam ljuta - napisala je u statusu Novak Srzić.

Nakon ovog oštrog statusa usledili su brojni komentari i povela se polemika na Fejsbuku.

- Ne treba se ljutiti... Pravilo prvo: Ne pljuvati konkurenciju, samo je pratiti. Iz toga se puno nauči. Ko je kulturan, baviće se kulturom, ko želi plesati kolo neka pleše. Uglavnom, svako ima pravo na svoj izbor - jedan je od komentara.

Makarska grad nocni zivot klubovi Noćni život u Makarskoj/Printskrin: Youtube/3Dpatrol

- Kad je Karleuša ili neka druga cajka, onda ceo grad odjekuje. Poštujem i tržište i privatne klubove, ali neka se to radi tako da oni koji plate ulaznice u tome uživaju, a da nas koji ne volimo takvu vrstu muzike poštede te buke i galame. Zaista mi je žao kad vidim da mladost odlazi na takvu vrstu muzičkog treša. Mislim da je uzrok tome i taj što hrvatska muzika nije dovoljno zastupljena u medijima pa se mladi okreću stranoj. Ta pomama za cajkama očito se otvorila u manjkanju naše izvorne muzike poput klapa i tamburice - izjavila je direktorka Turističke zajednice u Makarskoj za "Večernji list".

Jelena Karleuša Jelena Karleuša u Versace izdanju nastupila u Makarskoj/Printskrin: Instagram/karleusastar

Inače, Karleuša je u Makarskoj nastupila u sredu, 17. jula, a u sledećim nedeljama nastupiće još neke od srpskih folk zvezda.

VIDEO: Karleuša u Makarskoj prštala u Versaće bodiju

(Telegraf.rs/Večernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    19. jul 2019 | 14:53

    Pa pevajte onda lepe ti je zqgorje zeleno,to ce sigurno da vam privuce turiste

  • Vesna

    19. jul 2019 | 15:11

    Cetinski Graso Rozga Severina o reperima da ne pricam su stalno kod nas al nama ne smetaju JEL MI SMO VELIKI

  • hogar

    19. jul 2019 | 14:45

    ustasama sve srpsko smeta .... ali sta ces obican narod voli nisu zaboravili korene i ko im je deda i pradeda....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA