≫ 

Gagi uporedio Lunu i Anastasiju, pa sve iznenadio onim što je rekao o Cecinoj ćerki!

- Lunu voli narod, ima armiju fanova, popularna je na svoj način i nikada se neće meriti sa Anastasijom jer Luna je Luna - rekao je denser

  • 28
Gagi Đogani, Luna, Anastasija Ražnatović

Foto: Nikola Tomić

Luna Đogani po izlasku iz Zadruge ozbiljno se bacila na posao, te tako već uveliko priprema pesme koje će predstaviti publici, međutim njenom ocu Gagiju smeta što njegova bivša žena Anabela Atijas poredi njihovu mezimicu sa Cecinom ćerkom, Anastasijom Ražnatović.

- Ne znam zašto Anabela potencira Lunu i Anastasiju, zašto uopšte pravi poređenje sa njom. Očigledno se Anabeli dopada Anastasija, njena pesma, taj celokupni stil, ali mora da shvati da je Luna jedinka za sebe i da ne može da se poredi sa Anastasijom. Lunu voli narod, ima armiju fanova, popularna je na svoj način i nikada se neće meriti sa Anastasijom jer Luna je Luna. A, Anastasija je Anastasija, Cecina kćerka - istakao je Gagi.

Luna Đogani, Anastasija Raznatovic.

Anastasija i Luna, Foto: ATA Images, Nalbantjan

Denseru takođe smeta što je Anabela brigu o Luninoj muzičkoj karijeri preuzela na sebe i time ga potpuno isključila iz svih poslova, te tvrdi da ima daleko više iskustva u tom polju od bivše žene.

Zadruga 2019 Finale

Anabela, Foto: Nikola Tomić

- Anabela je preuzela sve oko Lunine karijere, a mene je iz svega izuzela. Nemam veze s time, popričaću sa Lunom, pa ćemo da vidimo koga će izabrati da joj vodi posao. S obzirom na to da se ja bavim tim poslom veoma dugo, vodio sam i Anabelinu karijeru, verujem da će Luna biti više na mojoj strani. Ja sam kiler u svom poslu i mogu bolje da zaštitim Lunu i profesionalno i kao otac. Anabela se zaigrala u celoj priči - zaključio je on.

Zadruga zurka

Luna i Gagi, Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Luna i Marko se pomirili, u emisiji prštali poljupci

(Telegraf.rs/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava

    19. jul 2019 | 19:15

    Hahaha Lunu voli narod???????jel zna ovaj sta prica

  • Jovan

    19. jul 2019 | 20:04

    Ko kaže da narod voli Lunu? Evo ja i moja familija i moji prijatelji i poznanici je ne volimo!

  • MM

    19. jul 2019 | 19:24

    Lunjaru voli Narod? Koga vi to zezate? Natod ne voli Lunjaru a to će te videti kad kao "zapeva" i krene nastupati. Smešno je nju i Anastasiju usporediti. Anastasija je po lepoti, kulturi i pevanju svemir sa nemoralnu, histeričnu i ne talentovanu Lunjaru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA