"Ja sam ona koju mrze, nikad ona koju žale": Kaja totalno promenila imidž i uputila moćnu poruku

- Ljubav za moćne i jake žene - poručila je Kaja na samom kraju

  • 21
Kaja Ostojić Kaja Ostojić/Foto: Instagram/kaya_ostojic

Katarina Ostojić Kaja podelila je sa pratiocima na Instagramu delić sa snimanja novog spota za pesmu "Plagijat", koju je posvetila svim jakim ženama, a za potrebe spota je promenila imidž.

Za novu pesmu Kaja je pisala i tekst i muziku, a napomenula je kako će spot biti najbolji u njenoj dosadašnjoj karijeri.

Kako inače to radi i deli sve novitete sa svojim fanovima, bilo privatne ili poslovne, uradila je to i ovaj put te obožavaocima zagolicala maštu u seksi izdanju u roze odelu sa ogromnim dekolteom.

Katarina Ostojić Kaja, Kaya Kaja sa novom frizurom na snimanju novog spota/Foto: Instagram/kaya_ostojic

- Snimanje spota za "Plagijat" je pre dva dana završeno, ali eto ja sam se tek sad "dozvala", pa bih u to ime volela da vam napišem par bitnih stvari... Da krenemo od najbitnije - ja sam jedna bogata žena. Ne u finansijskom smislu, tu sam vrlo osiromašila i nema više pas za šta da me ujede, doslovno. Bogatom me čine nekolicina njih koji su, po ko zna koji put, bili bezuslovno tu za mene i olakšali mi ovaj težak dan i ulepšali zivot - objasnila je pevačica.

- Ovu pesmu sam sama pisala i komponovala. Za sve jake žene, za sve nas koje se pronalazimo u početku refrena koji kaže "Ja sam ona koju mrze, nikad ona koju žale". Ljubav za moćne i jake žene - poručila je Kaja.

Katarina Ostojić Kaja, Kaya Kaja sa novom frizurom na snimanju novog spota/Foto: Instagram/kaya_ostojic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raki

    20. jul 2019 | 15:40

    Totalno si nebitna, BRAVO za nase matematicare. Ti ako imas plastiku u sebi mislis da si neko nista si u poredjenju sa ovom pametnom decom.

  • Boka

    20. jul 2019 | 18:04

    Orginal faca Miljane Kulic!!

  • Gugi

    20. jul 2019 | 15:29

    Grdna je🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA