≫ 

Aleksandra Živojinović dobila ulogu u seriji "Ubice mog oca"

- Odlično sam se snašla, a o detaljima ne mogu da pričam još uvek - rekla je pevačica

  • 29
Festival Ulaz,  Aleksandra Prijović Živojinović Foto: Nikola Tomić

Pevačica Aleksandra Živojinović, nekada Prijović, dobila je ulogu u četvrtoj sezoni popularne serije "Ubice mog oca". Kako piše dnevni list "Kurir", popularna Prija pojaviće se u dve epizode i  snimila svoje scene s glumicom Milenom Vasić, koja se u seriju vraća kao pevačica Biba.

Živojinovićeva navodno igra lik pevačice Mile.

- Aleksandra je bila zatečena pozivom da igra u seriji, ali s obzirom na to da voli izazove i da joj znači ta vrsta popularnosti, shvatila je da će joj to biti pogodno za karijeru. S druge strane, Priji odgovara što je krenula stopama Lepe Brene, koja ima i te kako značajno glumačko iskustvo - navodi izvor.

Aleksandra Živojinović nije krila zadovoljstvo.

- Bila sam oduševljena kad sam dobila poziv da glumim u seriji "Ubice mog oca". Pored toga što mi je velika čast da glumim sa našim čuvenim glumcima, moram priznati da mi je ovo bio i veliki izazov. Odlično sam se snašla, a o detaljima ne mogu da pričam još uvek. Jedva čekam da nova sezona počne sa emitovanjem - rekla je Aleksandra za "Blic"

VIDEO: Počelo snimanje četvrte sezone serije "Ubice mog oca":

(Telegraf.rs/izvor: "Kurir")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA