≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana Korać progovorila o trudnoći, pa žestoko prozvala Kiju: "Nemam želju da joj se javim!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

David je otkrio da bi bio vema srećan da je Ana u blagoslovenom stanju

  • 30
Ana David Kija Foto: Nikola Tomić

Bivši učesnici Zadruge 2 Ana Korać i David Dragojević u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" otkrili su da postoji mogućnost da će se ukoro ostvariti u ulozi roditelja.

- Ne znam, iskreno, još uvek ništa, ali sve je moguće - rekla je Ana za "Premijeru - Vikend specijal", a onda je Dragojević izneo razloge zbog kojih sumnjaju da je Koraćeva u drugom stanju.

- Stalno joj je muka, jede malo više... Sad ćemo da vidimo šta će da se desi. Šta god da se desi...ja bih bio srećan da se desi to - iskren je bio David.

Ana ne krije sreću zbog pomirenja između njenog dečka Davida Dragojevića, njegovog brata Dejana Dragojevića, kao i snajke Dalile Dragojević sa kojom je Koraćeva, za kratko vreme, postala veoma bliska.

Dalila Dragojević, Ana Korać Dalila Dragojević i Ana Korać, Printskrin: Instagram/dalila_dragojevic_official

- Prelepo mi je bilo kod njih! Dalila me je ugostila kao da sam došla kod svoje mame! Divna devojka, divan dečko... Kada smo izašli, David je odmah poslao poruku Dalili - objasnila je Ana.

- Odmah sam po izlasku iz Zadruge pozvao Dalilu, naravno, rekao sam da želim da dođem da pričamo, sve nesuglasice da rešimo... Rekao sam da želim da dođem u Bosnu sa Anom, da rešimo neke naše porodične stvari. Pričali smo dosta, bilo mi je drago kad sam otišao. Moj brat je bio ljut zbog svega, ali ona je potencirala, želela da dođem. Bilo nam je prelepo, stvarno, i jako sam srećan zbog toga - nadovezao se David.

Nakon Zadruge 1 u javnost je isplivala je navodna afera Koraćeve i Slobodana Radanovića, a Radanovićeva bivša žena i Anina nekadašnja drugarica Kristina Kija Kockar, navodno, Ani ne želi preko toga da pređe.


Nastup Ace Lukasa, Kija Kockar, Ana Korać U provodu, dok su se družile Ana Korać i Kija Kockar, Foto: ATA Images

- Ja sam rekla da hoću da razgovaram sa njom, da popričam, da joj pošaljem poruku. Međutim, kada sam izašla videla sam da je sve to otišlo u nekom kontra smeru... I te laži, te izjave, gluposti... Mića proziva Slobu da nešto kaže ili ne, a čovek je demantovao te gluposti. I bezveze mi je to što Kija komentariše, da neću ni imati prostora da joj se javim - naravno da neću, posle toga što je izjavila, nemam želju da se javim. Baš je glupo to što je rekla - zaključila je Koraćeva.

VIDEO: Dušica prekinula program zbog Davida, pa mu očitala neviđenu bukvicu pred svima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    21. jul 2019 | 21:31

    U pravu si Ana! Ko je ona da se ti njoj pravdas! Umislila svraka da je labud! Uzivaj u ljubavi sa Davidom pa koliko god trajalo jer si pre svega dobar covek, a ne zmija!

  • Boba

    21. jul 2019 | 20:50

    Kija je iskoristila Anu u zadrugi jer niko nije hteo u pocetku da slusa njene izmisljotine o Slobi.Kome su Kija i Luna prijatelji taj treba da se debelo zamisli.Kod njh je prijateljstvo u jednom smeru,one ne umeju da budu prijatelji vec prijateljstvo koriste za svoje ciljeve.Kija je tu neprikosnovena.

  • upravovip

    21. jul 2019 | 20:36

    Nisam Anin fan, ali ovdje je u pravu! Kiji ko god da je to rekao trebala je prvo da sa njom poprica a ne da je blati 9 mjeseci, a i sama zna sta se za nju pricao i kako moze biti takva da povjeruje odmah u nesto, valjda je iskusila na svojoj kozi kad neko izjavi neku neistinu! A jos gore ako je to Slobodan rekao i ona mu povjerovala, covjeku koji je lagao, varao, blatio... Kija je jako sebicna, samozivai puna sebe osoba i to ce je skupo kostat...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA