≫ 

Lunina ispovest: Otvoreno o vezi sa Markom, u čijem stanu on živi, a spomenula je i Kiju i Slobu

- Pesme su posvećene meni, kroz te pesme pevam o tome kako sam se osećala prethodne dve godine u svojim vezama - objasnila je Luna

Luna Đogani Foto: Nikola Tomić

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani (23) pazarila je stan od novca koji je zaradila u rijalitiju, a od tada se nagađa da li njen dečko Marko Miljković živi sa njom, ili pak u svom stanu koji iznajmljuje.

U prvom video intervjuu posle Zadruge 2, Luna za Telegraf JETSET ekskluzivno priča o tome, novim pesmama, Nenadu Marinkoviću Gastozu, a dotakli smo se i Kije Kockar i Slobe Radanovića.

- Marko živi u svom stanu, ja u svom. Naravno, viđamo se, stalno smo zajedno. Kada god imam slobodnog vremena, najviše sam sa njim. On dolazi kod mene, ja kod njega, ali ne živimo zajedno - kaže Luna za naš portal.

Luna je odlučila da se nakon rijalitija oproba u muzičkim vodama, a u dve snimljene numere peva o svom bivšem momku Slobodanu Radanoviću, ali i sadašnjem dečku Marku.

- Pesme su posvećene meni. Kroz te pesme pevam o tome kako sam se osećala prethodne dve godine u svojim vezama. Kada sam bila ostavljena, povređena... Ja sam kroz tih par minuta dala sebi za pravo da otpevam kako sam se osećala. Pesme su jako emotivne, ali nisu spore, brze su - objasnila je pobednica "Zadruge 2".

Luna Đogani Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Luna pobednicu "Zadruge 1" Kristinu Kiju Kockar ne smatra konkurencijom, a kaže i da bi pre sarađivala sa njom, nego sa bivšim dragim, Slobom Radanovićem.

- Iskreno, ne bih ni sa njom, ni sa njim. Kad bih morala da biram, dugo bih razmišljala. Ona mi više leži, ima taj fazon gde bih ja mogla da se prilagodim, što se tiče glasovnih sposobnosti. On dečko ubija kako peva, to ne mogu da mu osporim. Kada bih morala da biram, izabrala bih Kiju - rekla je Đoganijeva.

Buduća pevačica za Telegraf JETSET je otkrila i da se čula sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Luna Đogani Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

- On me je odmah pozvao, dan nakon što sam izašla, razgovarali smo. Rešili smo neke nesuglasice koje su bile dok sam ja bila unutra. Čestitao mi je i pružio mi je podršku. U toku razgovora Marko je bio pored mene - objasnila je Đoganijeva.

Kompletan razgovor sa Lunom, kao i Markovu rekciju na razgovor sa Gastozom pogledajte u videu na početku teksta.

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    22. jul 2019 | 13:55

    Izgleda ko svetski top model bravo Luna Lutko 💕💕💕😍😍😍😍Mnogo ti uspeha želim Luni 😍💕😍💪👏👏👏👏

  • Slavica

    22. jul 2019 | 13:54

    Kijevciii su zapravo Lunini najveci fanovi, prate je proganjaju joj porodicu,nju,decka,njene saradnike,tekstopisca,producenta,njima je smisao zivota Luna nazalost.

  • Ljubici

    22. jul 2019 | 13:36

    Luno jesi cula da Sloba peva Anastasiji na rodjendanu... ona njega podrzava u karijeri eto da znas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA