≫ 

Zvezda Granda otkrila da je u 6. mesecu trudnoće: Čeka devojčicu, evo kako će se zvati (FOTO)

- Snovi se ostvaruju i postaju java, samo je bitno koliko čvrsto verujemo u njih i koliko zaista iskreno nesto želimo - napisala je Nikolina Kovač

  • 5

Pevačica Nikolina Kovač, nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde Granda", otkrila je na svom Instagram profilu da je u šestom mesecu trudnoće, da čeka devojčicu koja će dobiti ime Nikoleta.

- Snovi se ostvaruju i postaju java, samo je bitno koliko čvrsto verujemo u njih i koliko zaista iskreno nesto želimo. Naša zelja da postanemo roditelji jedne male princezice je na korak od ispunjenja. Draga naša devojčice, draga Nikoleta čekamo te sa velikim nestrpljenjem - napisala je Nikolina.

Evo i njene objave.

Podsetimo, Nikolina je u braku sa kolegom i takođe bivšim učesnikom "Zvezda Granda" Sašom Kaporom, a ovo će biti njihovo drugo dete, budući da već imaju sina kojij dobio ime Nikolaj.

VIDEO: Nikada nećete pogoditi! Nikolina Kovač otkrila šta je najlepša stvar koju je dobila od muža, a preskupa je!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    27. jul 2019 | 08:37

    “...draga Nikoleta,cekamo te sa velikim nestrpljenjem.” Dobit cu dijareju.Sta je ovo sa ljudima? Sta znaci obracati se preko Instagrama jos nerodjenoj bebi? Ne kapiram.

  • Aca

    26. jul 2019 | 19:20

    Sa srecom samo nek se radjaju deca!!!

  • Др

    26. jul 2019 | 21:11

    Опет и за ову питам, звезда гранда или учесник серијала звезде гранда!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA