≫ 

Darkova kuma otkrila da li joj Ana Sević brani da se druži sa njegovom verenicom Marinom

- Ona je mnogo dobra, pomalo povučena i divan je čovek - kaže Andreana

  • 8
Andreana Čekić, Darko Lazić Marina Gagić, Ana Sević Foto: Nikola Tomić, Instagram

Nakon priča kako Ana Sević (33) navodno brani Andreani Čekić (34) da se druži sa verenicom Darka Lazića - Marinom Gagić - oglasila se pevačica iz Kozarske Dubice.

To su budalaštine. Ako mi verujete, Anu Marina nikad nije pomenula preda mnom, niti sa Marinom pričam o Ani - rekla je Andreana, dodavši da sa Marinom ima odličan odnos.

- Sa Marinom se lepo družim. Ona je mnogo dobra, pomalo povučena i divan je čovek - dodala je Čekićeva.

Podsetimo, Andreana je već nekoliko meseci u centru skandala zbog veze sa oženjenim Markom Miloševićem, čija žena Marina tvrdi da ju je bez reči ostavio zbog pevačice, te da ni dete ne viđa otkad je s njom.

Andreana tvrdi da njen dečko Marko Milošević viđa ćerku kada Marini to "dune", dok je devojčici zabranjeno da bude u pevačicinoj blizini.

Andreana Čekić Marko Milošević Andreana Čekić i Marko Milošević, Foto: Instagram/andreanacekic

Marina je otkrila da je Andreani zabranjen prilazak njenoj ćerki, dok Marko može da viđa dete kad god želi, što on ipak ne čini.

- Ne znam do kada ta žena misli da pljuje po meni i laže. Nikome ja ne branim da viđa dete! Tačno je da je Andreani zabranjen prilazak mom detetu, ali njemu ne. Tražila sam zabranu prilaska mom detetu, na šta imam pravo. On može da vidi dete kad on to poželi, ali on ne želi - umoran je, došao je sa puta i kada dođe da je vidi, on je vidi na 10 minuta, dok opere auto, na pumpi. Neće se ona oprati time što pljuje po meni, laže i zmišlja. Dovešće me u situaciju da ću uvući dete od 10 godina u ovo, koje će da posvedoči i kome je svega preko glave, da čita laži o sebi i svojoj majci. Ne mogu više da slušam te laži, skrenuću, u Lazi ću završiti od njih, od njenih laži, on meni ništa nije rekao, ali ona... Ne znam odakle joj pravo - ispričala je Marina 6. jula za Telegraf JETSET.

Marina i Marko Milošević Marina i Marko Milošević, Foto: Instagram

- Rekla sam prvog dana da neću pristati na razvod, i i dalje sam pri tom stavu. Mene on ne zanima kao osoba, kao muškarac, mene on zanima kao otac mog deteta prema kome imam obavezu, prema meni nema nikakvu obavezu. To da li je ona trudna, da li se on ženi sa njom, mene to ne zanima. Ona nema pravo da priča o mom detetu, ja ću nju zbog toga opet tužiti. Ona nije niko mom detetu i nama nikakva prava da uvlači moje dete - objasnila je Marina tom prilikom.

VIDEO: Andreana i njen oženjeni dečko strasno se ljubili pred svima u klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lole

    28. jul 2019 | 10:32

    Majko mila ova Adrijana na onoj slici bez sminke izgleda kao oni sto su bili muskarci pa krenuli u promenu pola , sok 😧😧😧😧😧

  • samo vas posmatram

    28. jul 2019 | 09:55

    Ljudi menjaju zene i muzeve ko carape i sad nas ubedjuju kako je to ljubav, ko je ovde lud ?

  • Djurdja

    28. jul 2019 | 10:23

    Andreana je Anina kuma. Samo sto bih rekla da je oduvek zaljubljena u Darka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA