≫ 

Marko Bulat slomljen zbog smrti brata Igora: Godinama se borio s teškom bolešću, a onda je dobio rak

Igor je bio zaposlen na Radio televiziji Srbije, gde je kao član informativne redakcije radio kako u studiju, tako i kao izveštač sa terena

  • 6
Marko Igor Bulat Foto: A. Nalbantjan, Printskrin: RTS

Igor Bulat, novinar i urednik RTS-a, preminuo je jutros u 48. godini života, nakon što mu je u decembru 2018. godine dijagnostifikovan kancer jetre.

Pretužnim povodom pozvali smo njegovog rođenog brata, pevača Marka Bulata, koji je jedva uspeo da izgovori nekoliko rečenica.

- Moj brat Igor je bio bolestan... Prvo je imao autoimuno oboljenje bubrega i sa tim se borio 4 godine. U decembru su otkrili da ima rak jetre. Pio je jake lekove zbog bubrega i sve to utiče na organizam. Ja još uvek nisam u Beogradu. Poseta u bolnici je od 14 do 15, a ja sam pozvao doktora oko pola 3 i tada su mi saopštili... - rekao je za Telegraf JETSET vidno potresen Marko, koji je u tom trenutku vozio ka Beogradu.

Igor Bulat Igor Bulat, Printskrin: RTS

Igor je bio zaposlen na Radio televiziji Srbije, gde je kao član informativne redakcije radio kako u studiju, tako i kao izveštač sa terena.

U Televiziju Beograd došao 1993. godine i kao mlad novinar izveštavao je o problemima Beograda i Beograđana, a pronalazio je i način da pomogne i onda kada je to na prvi pogled delovalo nemoguće.

Bulat je vodio je Jutarnji program, uključivao se sa beogradskih ulica, a u poslednje vreme uređivao je Beogradsku hroniku.

"Pamtimo ga kao kolegu koji je znao da nas nasmeje i kada nikome nije bilo do smeha; kao supruga i oca koji je bio posvećen svojoj porodici. Kao šampiona koji se spremao da podrži decu do Olimpijskih igara", navodi se na sajtu RTS-a.

Verovao je da je rak izlečiv i bio je simbol te kampanje Radio-televizije Srbije.

Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

Vreme sahrane i komemoracije biće naknadno objavljeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA