≫ 

"Ja se ne prodajem za pare!" Sloba surovo na pitanje o duetu sa Lunom, a ni prema Kiji nije blaži

- Bolje bez pesme, ima ko njoj da peva (smeh) -  rekao je Sloba na pitanje hoće li bivšoj ženi posvetiti neku pesmu

Slobodan Sloba Radanovic, Kristina Kija Kockar, Luna Djogani Foto: TV Pink, Nikola Tomić, Telegraf

Sloba Radanović (29) pred nastup u Crnoj Gori razgovarao je sa crnogorskim novinarom Božom Dobrišom, a nezaobilazna tema bile su njegova bivša žena Kija Kockar (30) i bivša ljubavnica Luna Đogani (23).

Kada je Božo konstatovao da je Kija blizu njega, fizički, pošto je u tom trenutku boravila u Tivtu, a Sloba pevao u Kotoru, te da li je možda očekuje na nastupu, Radanović je odgovorio sa "ne".

Na pitanje da li će joj, možda, posvetiti neku pesmu, rekao je da je bolje da prođe bez toga.

- Bolje bez pesme, ima ko njoj da peva (smeh) -  rekao je Sloba.

Kristina Kija Kockar Kristina Kija Kockar, Foto: Telegraf.rs

Takođe, dotakli su se i neočekivane situacije koja se dogodila pre desetak dana, kada su Sloba sa svojom devojkom, a Luna sa Markom Miljkovićem, došli da gledaju isti film u bisokopu.

- Veruj mi, nisam ni primetio da su tu dok neki momci nisu kreneuli da se smeju. Izašao sam i kada sam se vratio čuo sam da su i oni tu. Jednostavno, nisam primetio da su tu niti je došlo do bilo kog susreta - rekao je Radanović, a na pitanje da li to znači da više ništa i nema potrebe da ga pitaju za Lunu, odmah je odgovorio:

- Ništa. Na to je, još otkad, stavljena tačka.

Luna Đogani Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Na pitanje da li bi za dobre pare nekada snimio duet sa Lunom, Sloba je rekao da ne dolazi u obzir i da se on ne prodaje za novac.

Podsetimo, Sloba je odmah nakon susreta za Telegraf JETSET ekskluzivno rekao da su gledali horor film "Annabelle Comes Home", a na naše pitanje da li im je možda mahnuo, rekao je:

Sloba Radanović Slobodan Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

- Što bih im mahao? Mene oni stvarno ne zanimaju. Želim im sve najbolje, ali me ne interesuju.

Radanović već neko vreme uživa sa novom devojkom za koju kaže da ima puno razumevanje i za njega i za njegov posao, te da mu je velika podrška.

VIDEO: Luna otkrila kome je posvetila nove pesme, pa pomenula Kiju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biba

    30. jul 2019 | 17:28

    Slobomrsci idemooooooooo Dečko peva, ubija, puni klubove, živi svoj život. Kao i ove dve.. šta se ljudi žestite, nikad niste ostavljali ili bili ostavljeni.

  • Srecno decko

    30. jul 2019 | 21:25

    Ma bravo...ako xemo pravo ovaj decko JEDINI ima dobar glas, dobar izgled, harizmu i pravi odlicnu atmosferu. Kija ie narod ihvatila na foru i krezube babe i priglupe klinke se i dalje prze na njene lazi i hvalisanja. Luna odlicno izgleda ali veze sa pevanjem nema tako da..Sloba jeste pogresio ali je svoju gresku preskupo platio i nema razloga vise da placa a ni da se vraca na staro - bas kao sto kaze i pesma. Kiju kao nista ne zanima a na SVAKI clanak ili intervju sto Slobin sto Lunin MORA da se oglasi. Inace je NIGDE BILO NE BI. Vise NIKOGA NE ZANIMA ispusena mustikla!

  • Nebojsa

    30. jul 2019 | 16:08

    Bjezi i od jedne i od druge u svakom smislu !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA