≫ 

"Ona je top": Luna bi volela da snimi duet sa Karleušom, otkrila da li bi pevala sa Kijom i Slobom

- Nekako je u mom stilu, bezobrazna, arogantna, drska. Svetski izgleda i najviše bih volela da snimim duet s njom - rekla je Luna

  • 58
Luna Djogani, Kristina Kija Kockar, Slobodan Sloba Radanovic, Jelena Karleusa Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović, ATA Images, Instagram/karleusastar

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani uveliko radi na muzičkoj karijeri, a uskoro će izbaciti svoju prvu presmu. U intervju za časopis "Stars" ćerka Anabele Atijas pričala je o poslovnim planovima, vezi sa Markom Miljkovićem, a pomenula je Kiju Kockar, Slobu Radanovića, Anastasiju Ražnatović, Jelenu Karleušu.

Na pitanje kako bi reagovala da joj menažder kaže da nastupa sa bivšim dečkom Slobom Radanovićem, Luna je iz topa izjavila:

- Ne bih reagovala. Znate kako, kada je neko ravnodušan, nema emocija, onda ništa nije problem. Iznela bih to kao profesionalac i rado nastupala sa njim. Posao je posao. Sto odsto. On je meni kao svaka druga osoba u životu. Jednostavno, ne osećam ništa. Nikakve emocije - rekla je Luna, i dodaje da joj njen dečko ne bi smetalo ako bi eventualno pevala sa Slobom.

Slobodan Sloba Radanović, Luna Đogani Sloba Radanović i Luna Đogani Foto: A. Nalbantjan

- On je siguran momak. Siguran je u sebe i u mene, u našu ljubav, i ne bi mi pravio problem. On je baš onako, jedan muškarac kakvog devojka može da poželi. Ne pravi mi scene, nije ljubomoran, baš smo opušteni i uživamo. Nema mesta sujeti, nekim glupostima. On mi je najveća podrška, pored roditelja - navodi Luna, koja dodaje da ne bi imala ništa protiv da peva sa Kijom.

- Ni sa njom ne bih imala problem da pevam. Ja sam profesionalac, verujem da su i oni i da im to ne bi bio problem. To bi bila atrakcija da ona i ja pevamo zajedno - rekla je Luna.

Kristina Kija Kockar, Luna Đogani Luna Đogani i Kija Kockar Foto: A. Nalbantjan

Na pitanje, ko bolje peva, ona ili Kija, Đoganijeva je rekla sledeće:

- E sad, ne mogu ja to da pričam (smeh). To mora neko drugi da kaže. Kija jeste talentovana, ima super glas, super se ponaša na sceni, u spotovima. Mislim da je dogurala dotle samo zbog sebe. Nebitno je i da li je talentovana, eto, uspela je. I ja joj na tome čestitam - rekla je Luna.

Đoganijeva kaže da joj prija kada je porede sa Anastasijom Ražnatović.

- Prija mi, naravno. Ali nas dve ne možemo da se poredimo. Prvo, svaka ima svoj fazon. Ona ima nenormalan vokal, stvorena je da peva. Ja sam neki drugi stil. Nema tu veze sa vezom - rekla je Luna i navodi da bi volela da snimi duet sa Jelenom Karleušom.

Anastasija Raznatovic, Luna Djogani Luna Đogani i Anastasija Ražnatović Foto: Nikola Tomić

Ona je top. Slušam je odmalena. Ona je jedinstvena, posebna. Obožavam je jer se izdvaja od svih izvođača. Nekako je u mom stilu, bezobrazna, arogantna, drska. Svetski izgleda i najviše bih volela da snimim duet s njom - rekla je Luna o JK.

VIDEO: Pitali smo Lunu da li su tačne priče da je izbacuju iz stana u kojem živi, jer zapravo nije njen_

(Telegraf.rs/izvor: "Kurir Stars")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaje

    2. avgust 2019 | 10:27

    Koliko drzak i bezobrazan treba da budeš pa da izjavis da bi ti pevala sa ženom čiji si brak rasturila! E to je problem, zato što je njoj to zajebancija, igra zavođenja oženjenih muškaraca pa je ona sada RAVNODUSNA! Ona ne shvata da nije ni normalno ni moralno to što je uradila!

  • Jelica

    2. avgust 2019 | 10:42

    VELIKI SEFE molim vas kao boga krenite ranije sa Zadrugom 3 samo da vise ne gledamo i slusamo ovu devojku Taj njen glas se vise ne moze podneti

  • Ika

    2. avgust 2019 | 10:26

    Mucenice ti za nista nisi rodjena Za sve si Antitalenat ,samo za Toalet Stolicu si

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA