≫ 

Alka Vuica: "Nisam dovoljno bogata da letujem u Hrvatskoj"

- Ove godine sam stvarno šokirana kako su plaža i mol zapušteni, ne možete da pojedete svežu ribu, dok vam istovremeno ribe plivaju ispred nosa, neverovatno - rekla je pevačica

  • 8
Alka Vuica Printskrin: Instagram/alka.vuica

Pevačica Alka Vuica (58) posetila je Brijune, međutim sa ovog ostrva nije vratila razočarana. U intervjuu za Story, ona je rekla šta generalno misli o hrvatskom turizmu.

- Ove godine sam stvarno šokirana kako su plaža i mol zapušteni, ne možete da pojedete svežu ribu, dok vam istovremeno ribe plivaju ispred nosa, neverovatno! Nedopustivo je da takve vrednosti propadaju. To je sramota! Niko nema pravo da nešto što je istorijska vrednost ostavlja u takvom stanju iz bilo kog razloga. Ovu zemlju niko nije ostavio u amanet nikome iz Vlade! To je naše zajedničko vlasništvo i treba se odgovorno ponašati prema onome što imamo. Gde su ti čudesni evropski fondovi i očuvanje baštine??? Ja sam bila nedavno u Biogradu na Moru, to sve izgleda kao da je iz '68. godine. Strašno! I neka ne govore da ima gostiju, jer ih nema - rekla je Alka Vuica za "Story" i nastavila:

- Kakva nam je Vlada - takav nam je turizam! Neka se izvole sabrati, to je vlasništvo naroda ove zemlje. Pogledajte malo šta se u inostranstvu nudi. Možete otići na Ibicu, u Grčku, Tursku ili bilo gde drugdje za 1.000, 1.500 eura s avionskom kartom i kompletnim menijem. Ovo ovde nije normalno. Ja prva ne idem tu na more, dođem u Istru jer mi je tu mama i onda odem u devetom mesecu negde drugde jer nisam dovoljno bogata da letujem u Hrvatskoj - navela je ona.

(Telegraf.rs/izvor: Story.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    2. avgust 2019 | 12:52

    Za 1.500 € i to u 5* hotel . Andaluzja . Hotel pored mora , lezajke od hotela inkluzv . Svake večeri sveza ruba sa roštilja , sediš u bašti , talasi šume , a ti samo što ne ugrizeš talas ... to je odmor 👍🏻 Odavno nisam bila u Hrvatskoj , Andaluzija ili neko id Grčkih ostrva , Kreta je predivna , toplo Egejsko more - Kretsko more 👍🏻

  • DARKO 100%

    2. avgust 2019 | 12:31

    Plovio sam belim ladjama , morima i mnogim rekama . al' Djerdapske klisure . i Dunavske obale . u srcu su mome ostale . 🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊 Kada bih se opet rodio . Dunavom bih opet plovio.  pevao bi' curama . sto rastu kraj Dunava . i mahao belim ladjama .

  • mostar

    2. avgust 2019 | 12:28

    Bio sam 7 dana,sad nemam ni za germe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA