≫ 

Hrvatski pevač progovorio o tačnom honoraru koji je dobio u "Igri prestola": Ma, to je smešno...

- Mislim da sam dobio 180 kuna (25,7 evra) bruto po danu, ali nije mi to ni bila motivacija za prijavu - priseća se pevač

  • 0
Giuliano Djanic Đanić Foto: Facebook/Giuliano

U Splitu se "Igra prestola" počela snimati godinu kasnije nego u Dubrovniku, a naravno, oba puta je priliku da bude deo ovog projekta tražilo na stotine statista.

Verovali ili ne, među njima su bila i neka poznata lica, pa je publika tako u II sezoni, kao vojnika gradske straže Kraljeva Grudobrana, gledala Đulijana (46), inače velikog fana pre svega Martinovih knjiga, a zatim i popularne TV serije.

- Pamtiću zauvek to iskustvo, vrhunsku produkciju i profesionalizam. Snimao sam deset dana u Dubrovniku, a napravio sam to iz gušta - prepričava pevač.

Giuliano Djanic Đanić Đulijano Đanic Đanić, Foto: Facebook/Giuliano

Ipak, honorarom ne može da se pohvali.

- Ma to je smešno, mislim da sam dobio 180 kuna (25,7 evra) bruto po danu, ali nije mi to ni bila motivacija za prijavu - priseća se pevač za 24sata.hr.

Podsetimo, nominacije za 71. Emi nagrade objavljene su 16. jula, a među nominovanima je i poznata serija "Igra prestola". Sa čak 32 nominacije, ova serija postavila je novi rekord kada je u piranju broj nominacija u toku jedne godine.

Jedna je nominacija za najbolju dramu, dok su ostale individualne, glumačke. Po prvi put su čak četiri glumice iz iste serije nominovane za nagrade u sporednim ulogama.

Ova je serija do sada osvojila čak 47 Emija, a nominovana je 161. put, uključujući ovogodišnje nominacije.

To je trenutno serija koja je dobila najviše Emija u istoriji.

VIDEO: Planina na smrt isprepadao svoju devojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA