Bivša žena Petra Strugara prvi put o krahu braka sa glumcem i neobičnom odnosu koji danas imaju

Glumica i Strugar su bili u braku od 2015. godine iz kojeg imaju sina Zarija

  • 6

Glumicu Ivanu Nikolić (37) koju je publika zavolela u serijama "Sinđelići" i "Žigosani u reketu", uskoro će se pojaviti i u nastavku populane serije "Ubice mog oca".

Ivana je pričala o svom poslu, a tom prilikom je pomenula i svog bivšeg supruga glumca Petra Strugara (31) sa kojim je bila u braku od 2015. godine i sa kojim ima sina Zarija.

- Petar i ja smo ostali u dobrim odnosima, ali na tome se radi. To je nešto što je popravljivo i moguće, tako da smo mi, na obostrano zadovoljstvo, jako dobri prijatelji i učestvujemo zajedno u odgajanju sina - kaže Ivana i dodaje:

Fondacija podrži život, Petar Strugar Petar Strugar, Foto: Telegraf

- Vodimo sina na jahanje i zbog toga sam posebno srećna, jer sam odrasla uz konje i treća sam generacija u mojoj porodici koja se bavi odgojem. Sad je to naš zajednički hobi u kojem svi uživamo.

Ivana je ljubav prema konjima prenela i na bivšeg supruga, a sada i na naslednika. Ona kaže da krah jednog braka ne znači da je izgubila veru u tu instituciju:

- Nisam prestala da verujem u ljubav i brak, ništa ne treba shvatati tragično u životu. Sve je popravljivo, svi se menjaju, svemu treba pristupiti tako.

Ivana Nikolić Ivana Nikolić, Printskrin: Youtube/Dani Danila Lazovića

Ona i Petar su jedan od retkih parova na javnoj sceni koji je ostao u korektnim odnosima, a Ivana je sada otkrila da li sa bivšim suprugom može da priča i o ljubavi.

- Moguće je pričati sa Petrom o svemu, kad postavite stvari na prijateljski temelj, sve vam to postane normalno - kaže Nikolićeva, koja je potom otkrila neke detalje nastavka serije "Ubice mog oca".

Ivana Nikolic Ivana Nikolić, Foto: Instagram/besna.kobila

- Sve ćete morati da gledate. Sad je jedna specifična situacija u našoj kući, ja se vraćam posle jedne velike traume. Videćete kako se dalje odvija situacija u našem porodičnom domu - samo nam je zagolicala maštu glumica i priznala da se jako obradovala kada je dobila poziv da učestvuje u nastavku:

- Mnogo sam se radovala što se serija nastavila. Lestvicu su podigli baš visoko, što se tiče nečeg novog na našoj televiziji i drago mi je da se to nastavilo. Tu je i "Državni službenik" pa imamo sad jedan novi trend, kad su u pitanju naše serije i to je osveženje.

Njen i Petrov naslednik ima priliku da oba roditelja vidi na televiziji.

- Sin razume i normalno mu je čime se njegov otac i ja bavimo, zna ko šta snima, ali on to ne gleda, nije za njega još uvek taj sadržaj jer ima tek pet godina. Kao što je nama bilo normalno da pratimo profesije naših roditelja - rekla je glumica za Blic.

Ivana Nikolic Ivana Nikolić, Printskrin: N1

Njihov odnos obeležio je i incident sa taksistom, u aprilu 2014. godine na Zvezdari.

Strugar je najpre tvrdio da je taksista njega napao prvi jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Strugar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta.

- Nisam bio privođen, niti sam bio u policiji, još se konslutujem s advokatom šta i kako dalje. Bio sam napadnut, branio sam sebe i suprugu. Naime, bili smo u jednosmernoj ulici, pa sam zamolio pomenutog taksistu da stane dok se supruga uparkira. Prvo je stao, a onda se desetak sekundi kasnije, zaleteo kolima na mene i udario me u kese koje sam držao u rukama! Zatim je izašao iz automobila, kao i supruga, da bi video šta se dešava, odmah me je napao i bio sam prinuđen da se branim. I supruga je dobila nekoliko masnica - objasnio je Petar tada.

VIDEO: Andrija Milošević "izblamirao" devojku u prodavnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA