Rajoviću devojke tražile da im da nešto na poklon, on potezom umalo izazvao tuču u publici! (VIDEO)

Bobanove obožavateljke potpuno su "odlepile" kada je pevač bacio košulju u publiku

  • 2

Popularni pevač Boban Rajović u subotu uveče, 5. avgusta, napravio je ludu žurku na nastupu u najpoznatijem budvanskom lokalu.

Iako je, kako je rekao, odlučio da ove godine ne nastupa na crnogorskom primorju, jer uskoro tamo priprema veliki koncert, ipak nije odoleo.

Rajović je otkazao već planirano pojavljivanje na jednom događaju u Srbiji, da bi pevao u poznatom lokalu, gde među pevačima drži rekord u broju nastupa.

Boban Rajović Boban Rajović u Tesliću, Printskrin: Instagram/rajovicboban

Pevač je napravio ludu žurku i oborio rekord poseta u Trokaderu, a u jednom trenutku sišao je među publiku kako bi jednoj devojci čestitao rođendan.

Rajović je i sinoć održao fenomenalan koncet na stogodišnjici od osnivanja važnog objekta, a na istoj manifestaciji pevala je i pobednica "Zvezda Granda" Džejla Ramović, kao i Dejan Petrović "Big bend".

Kada je Boban u jednom trenutku bacio košulju među puliku mnogobrojne obožavateljke potpuno su poludele, pa su se otimale oko košulje i vrištale na sav glas.

Kako je Rajović sišao u publiku da bi devojci čestitao rođendan pogledajte u videu ispod, a kako je publika pala u trans kada je pevač bacio košulju mešu njih pogledajte u videu na početku teksta.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Telegraf Jet Set (@telegraf_jetset) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • g

    5. avgust 2019 | 15:00

    Omladino, imate li vi usi ili je vriska samo zbog skidanja kosulje?!

  • Boba

    5. avgust 2019 | 14:27

    Pizdrav za prijatela zorana iz trokadera! Ljudinu!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA