≫ 

Bezobrazni bikini samo što ne sklizne sa Luninih grudi, fanovi poručili Marku: Care, izdrži! (FOTO)

Đoganijeva se skinula u minijaturni kupaći i pokazala čime raspolaže

  • 66
Luna Luna Đogani, Printskrin: Instagram

Luna Đogani (23) otputovala je sa dečkom Markom Miljkovićem (34) na odmor u Egipat, odakle je počela da "čašćava" fotkama u minijaturnim kupaćim kostimima.

Tako je sada pobednica "Zadruge 2" fotkama i pozama u kojima se slikala "zapalila" društvene mreže i pokazala čime raspolaže.

Ona je prvo pozirala u plavom kupaćem i tom prilikom u prvi plan isturila guzu, dok je na drugoj slici akcenat stavila na duge noge i grudi koje umalo nisu izletele napolje.

"Znamo Miljkoviću da ti nije lako, ali care izdrži, sam si tražio ovo i držimo ti fige", napisao je jedan Lunin pratilac.

Luna je od svojih fanova dobila gomilu lajkova, ali i komplimanata na račun izgleda, a svi čekaju da vide kako će Đoganijevoj stajati silikoni koje će staviti po povratku sa odmora.

Luna Luna pokazala čime raspolaže, Printskrin: Instagram

 Luna je još u oktobru 2018. rekla da odmah po izlasku iz druge sezone Zadruge ide pod nož.

Fale mi grudi da kad obučem kupaći ili majicu, da to lepo izgleda, a ne da sam ravna ovako! Uradiću silikone i imaću i ja lepe grudi - rekla je Luna, a nakon sugestije Nataše Moskve da ne pretera, Đoganijeva je rekla:

Ma da, trojku ću da uradim. Neću prevelike i one uzdignute sa velikim bradavicama koje se vide kroz garderobu. Nije mi lepo kad bez brusa nose majice i bradavice se devojkama naziru. Ti si lepe uradila. Sviđaju mi se i grudi Aleksandre Subotić jer deluju prirodno i meko, imaju lep pad, a nisu kao Stanijine i još kod nekih ovde, uzdignute i tvrde.

VIDEO: Luna pokazala kako izgleda soba u kojoj u Egiptu uživa sa Markom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepota

    5. avgust 2019 | 18:35

    Izuzetno zgodna. Prirodna lepotica.Noge duge kao izvajane.Ne morate da je volite ali budite realni!

  • EL...

    5. avgust 2019 | 23:08

    Sklanjaj sliku pored bazena , odvratan fotoshop ! Unakazen grudni koš i desna noga , kvrge , vene , da li je bila pod konzumacijom ?

  • Kan tengri

    5. avgust 2019 | 15:51

    Kojih grudi? 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA