Kija iznela u kakvom je odnosu sa mahećom, pa otkrila da li je zbog nje ostala bez dela nasledstva

- Hm... ova tema. Da stavimo tačku - počela je Kija

Kristina Kockar oglasila se nakon pisanja pojedinih medija da se njena maćeha Kata odrekla dela nasledstva u njenu korist, nakon smrti Kristininog oca Miloša. Tim povodom, Kija je reagovala na Instagramu, a javnom porukom objasnila u kakvom odnosu je sa svojom maćehom.

- Hm... ova tema. Da stavimo tačku. Kata i ja smo u super odnosima i nema tu čuđenja, iako su neki želeli da prikažu moju mamu kao ljubavnicu, što nije bila, a u prilog tome govori i to da Kata ima odličan odnos sa mojom mamom, što znači da tu postoje stvari koje ne znate, a i ne tiču vas se. Niko se nije odrekao svog dela, već sam dobila ono što mi pripada, a to je polovina. I to nije očevina, već moja dedovina. Zamolila bih da članove moje porodice, u koju ubrajam i Katu, izostavite iz žute štampe - napisala je Kija.

Evo i objave.

Kija Kockar

Objava Kije Kockar Printskrin: Instagram/kijakockar

VIDEO: Kija nije demantovala da je u vezi sa bivšim dečkom Dušice Jakovljević:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • vesna

    Jadna li si....samo da je da si na portalima!!!!!!!!!!

  • Hihihi

    Varam li se ili je bila vest da se zakonita zena zbog pritiska javnosti i slave kijine navodno odrekla svega u njenu korist, pa onda kija sve to prodaje posle godinu dana, a sada kaze da je dobila pola onoga sto joj pripada? Ko koga ovde gospodo?

  • Dr.psiho

    Kija opet pocela da kija 🤧!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima