≫ 

Kija iznela u kakvom je odnosu sa mahećom, pa otkrila da li je zbog nje ostala bez dela nasledstva

- Hm... ova tema. Da stavimo tačku - počela je Kija

Kristina Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

Kristina Kockar oglasila se nakon pisanja pojedinih medija da se njena maćeha Kata odrekla dela nasledstva u njenu korist, nakon smrti Kristininog oca Miloša. Tim povodom, Kija je reagovala na Instagramu, a javnom porukom objasnila u kakvom odnosu je sa svojom maćehom.

- Hm... ova tema. Da stavimo tačku. Kata i ja smo u super odnosima i nema tu čuđenja, iako su neki želeli da prikažu moju mamu kao ljubavnicu, što nije bila, a u prilog tome govori i to da Kata ima odličan odnos sa mojom mamom, što znači da tu postoje stvari koje ne znate, a i ne tiču vas se. Niko se nije odrekao svog dela, već sam dobila ono što mi pripada, a to je polovina. I to nije očevina, već moja dedovina. Zamolila bih da članove moje porodice, u koju ubrajam i Katu, izostavite iz žute štampe - napisala je Kija.

Evo i objave.

Kija Kockar Objava Kije Kockar Printskrin: Instagram/kijakockar

VIDEO: Kija nije demantovala da je u vezi sa bivšim dečkom Dušice Jakovljević:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasko

    6. avgust 2019 | 12:53

    Kija i sama znas da ti je majka ljubavnica. Zato si bezala od kuce jako rano. Ne treba bezati od istine. Ti si pricala da ces dobiti svo nasledstvo,ali gospodja Kata je inteligentna,kulturna zena i dobro sto se nije odrekla svog dela nasledja. U ciju korist? Kijinu za koju nije utvrdjeno da je njegova,koja se nije udostojila da ga poseti u bolnici. Veliko postovanje gospodji Kati.

  • Realno

    6. avgust 2019 | 11:04

    Neki dole kažu kako Nadica nije nikad pljuvala Lunu i Slobu. To im je argument o njenoj ljudskoj veličini. Ja kažem da ih nije pljuvala iz ličnih razloga jer je Luna ljubavnica- švalerka kao što je i ona bila. Nadica je otišla korak dalje od Lune i rodila dete oženjenom čoveku. Da je pljuvala svi bi s pravom rekli da je ona isto radila u mladosti. Slobu nije pljuvala jer je znala koliko je voleo njenu ćerku i kako je taj brak funkcionisao. Našao ljubavnicu kao što je mladi Miloš našao nju. Njoj su usta bila začepljena činjenicama iz prošlosti.

  • kija blebetalo

    5. avgust 2019 | 23:50

    Ova dametina je sinoc proslavila rodendan kod Karica. Njegov otac imao lajv danas, i krenu pricati bili smo sinoc zajedno, i onda ukapirao da ne sme o tome puno i prebaci na salu. Inace je u zadruzi pricala da se ne poznaju tako dobro, a Karic izjavio da su na cao za cao. U sustini blago kuci koju ona zaobidje, sve jace javne licnosti koje su je podrzavale tipa Cece se danas distanciraju od nje. Imala je sve predispozicije da bude jedna dama, ali je pokazala da nije ni blizu toga. Pokazala je ko je ustvari njen nivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA