• 14

Zerina opet u rijalitiju! Sa njom ruku pod ruku ulazi i dečko, a visina honorara je sumanuta

- Tako su sklopili dogovor sa Hepi televizijom, koja u njih ulaže dosta novca, ali i nade da će novu sezonu podići na još veći nivo - kaže izvor

  • 14

Rijaliti zvezda i bosanska starleta Zerina Hećo (26), prema nagađanjima, ulazi u novu sezonu rijaliti programa "Parovi".

Navodno, rijaliti učesnica će se u luksuznu vilu useliti sa svojim sadašnjim dečkom, pevačem Dadom Glišićem (41), i to za neverovatnu sumu novca od 100.000 evra.

Njih dvoje upoznali su nakon Zerinonog napuštanja rijalitija "Zadruga 2". Oni su prvenstveno bili saradnici, a taj odnos prerastao je u ljubavnu priču. Dado je radio na Zerininom prvom singlu koji je nedavno izbacila, čime je "uplovila" u estradne vode.

- U početku su se oboje dvoumili, posebno Zerina, koja smatra da joj je rijaliti-šou narušio zdravlje, ali je Dado presekao i rekao joj da su zajedno jači i da će moći sa svakim da se izbore. Tako su sklopili dogovor sa Hepi televizijom, koja u njih ulaže dosta novca, ali i nade da će novu sezonu podići na još veći nivo - kaže izvor.

Zerina Hećo, Dado Glišić

Zerina Hećo i Dado Glišić, Foto: Instagram/zerinooooo

- Njih dvoje su toliko zaljubljeni da se ne odvajaju po čitav dan. Zerini jako prija Dadova pažnja, a on je prema njoj veoma pažljiv i izvukao ju je iz depresije, u koju je zapala zbog zdravstvenog stanja u kojem je bila. Tako da će njih dvoje sigurno biti zanimljivi gledaocima budući da ćemo Zerinu sada upoznati iz nekog drugog ugla - tvrdi upućeni izvor za Srpski telegraf.

VIDEO: Zerina obrijala glavu u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima