≫ 

Miki sa nanogicom ulazi u Zadrugu 3! Ovo su uslovi koje zahteva da ima, a honorar je posebna priča

Kada je reč o honoraru, ispod 50.000 evra neće ući u Zadrugu 3 - tvrdi izvor za Telegraf JETSET

  • 60
Miki Djuricic Foto: A. Nalbantjan

Možda i najveća rijaliti zvezda, Miki Đuričić (42), ponovo će se naći pred kamerama, i to sa nanogicom na nozi!

Kako saznajemo, Miki je već nekoliko nedelja u pregovorima sa televizijom Pink, a čelnim ljudima "ružičaste" ovaj put je dao spisak uslova pod kojima bi ušao, pošto bez ispunjenja istih nema nameru da ponovo bude deo rijaliti programa.

Kako kaže naš izvor, jedna od glavnih stvari koje Miki zahteva jeste da ima posebnu prostoriju u kojoj bi mogao da boravi, kao što su u "Zadruzi 2" imale Miljana i Marija Kulić, zbog Miljaninog sina Željka.

- Miki je svestan da, koliko god pokušavao da izbegne stres i frku, u rijalitiju u tome ne može da uspe, ali će mu, to što bi boravio u posebnoj prostoriji, mnogo olakšalo. On je poznat kao temperamenat čovek, ali je u suštini dobar i zanimljiv i neko koga ljudi vole, jer je zabavan. On je svaku svoju grešku priznao, i zaista se kaje zbog onoga što je bilo, a zbog čega nosi nanogicu - kaže naš izvor.

Zadruga, ulazak u zadrugu, Miki Đuričić, Miki Djuricic Miki Đuričić, Foto: A. Nalbantjan

- On je tražio posebnu prostoriju u kojoj bi mogao da boravi i spava. Naravno, ispunjavao bi sve zadatke i učestvovao u svim emisijama, ali ne želi da spava u punoj sobi, sa ostalim zadrugarima. Takođe, želi da se skloni kad oseti da treba da se skloni i smiri, kako opet ne bi napravio neku glupost.  Kada je reč o honoraru, ispod 50.000 evra neće ući u Zadrugu 3 - tvrdi izvor za Telegraf JETSET.

Miki Đuričić Miki Đuričić, Foto: A. Nalbantjan

No, glavna sporna tačka mogla bi da bude to što je Mikiju zbog nanogice kretanje ograničeno, pa bi morao da dobije dozvolu za boravak u rijalitiju gde bi odslužio ostatak kazne. Obzirom na to da je reč o zatvorenom prostoru, Miki ne bi mogao da se kreće.

VIDEO: Suzana od novinara saznala da Miki ne sme da joj priđe

VIDEO: Mikija Đuričića u kolicima izvode iz bolnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misko

    8. avgust 2019 | 14:54

    Alooo, sad moralisete i pravite se pametni, placite bagro i crknite za Kijom, sveticom, nevinom zenom. Kiju prevaranta i foliranta podrzavate, zato Miki do pobede, a ovi sa Kijom slobodno nek idu u inostranstvo i nek beze iz zaostale i bolesne Srbije.

  • bg porezni obveznik

    8. avgust 2019 | 14:43

    To ima samo u srbiji da narod glasa i podrzava devojku koja je rodjenja u svedskoj kojoj je majka bosanka iz bosne , otac muslimanski albanac sa kosova (nigde veze sa srbijom) koja kaze da ce srbina ucesnika zadruge vozati u gepeku po sarajevu, a sad i ovaj krvnik treba da pobedi voljom naroda..... srbijoooo tuzna li si......

  • Jaje

    8. avgust 2019 | 10:06

    Koja je ovo SRAMOTA! Čovek koji je tukao dve žene će da bude i nagradjen 50000e i kaznu će da služi tamo gde se oseća najprijatnije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA