≫ 

Karleuša poslala račun šešira Hrvatu koji ju je prozvao da ga je platila 10 dolara (FOTO)

Očigledna je kontradiktornost u njegovim objavama, pošto je Jelenu prvo prozivao zbog nošenja šešira koji se može nabaciti za 10 dolara, da bi na kraju kritikovao i to što ne košta 10 dolara, već 450 evra

  • 48
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša sa "spornim" šeširom, Foto: Instagram/karleusastar

Nakon što je hrvatska javna ličnost, česti modni kritičar i učesnik nekolicine rijaliti programa - Neven Ciganović (49), prozvao Jelenu Karleušu (40) kako je šešir sa kojim se slikala nedavno na moru platila 10 dolara, objavili smo pravu cenu ovog komada.

Naime, kako juče pisali, reč je o šeširu španske kuće " "Eliurpi", čija je cena (zvanično) 416 funti, a u evrima - 451.

Posle pomenutog teksta, Jelena je odlučila da skroz "poklopi" Nevena, time što mu je opušteno poslala račun ogromnog šešira koji je pazarila.

Ciganović očigledno nije mogao javno da prizna da je pogrešio, pa je printskrin objavio na svom Instagram storiju, napisavši:

- Ono kad ti "Diva" pošalje svoj račun da vidiš kako ona "racionalno" troši na "originale" , a ne na neke tamo fejkove. Je l' ovo moguće, da sam Divi toliko bitan? - napisao je.

Neven Ciganović šešir račun Karleuša

Nevenova objava koju je kasnije obrisao, Printskrin: Instagram/nevencigi

Očigledna je kontradiktornost u njegovim objavama, pošto je Jelenu prvo prozivao zbog nošenja šešira koji se može nabaciti za 10 dolara, da bi na kraju kritikovao i to što ne košta 10 dolara, već 450 evra (?)

Obzirom na to da Jelenin nastup košta 15.000 evra, te da je udata za Duška Tošića čija se plata meri u milionima evra, Jelena sebi može priuštiti skupe "krpice". Ipak, cenu nikada nije javno isticala, osim u slučajevima sličnim ovom.

Ciganović je, inače, nešto kasnije, pomenuti stori uklonio sa svog Instagrama.

VIDEO: Jelena Karleuša u nikad vrelijem izdanju na bazenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    8. avgust 2019 | 13:30

    Eto i u skupom izgledas jeftino, vulgarno. Koga briga koliko ti kosta?

  • Gladac i jadac

    8. avgust 2019 | 13:55

    Da se obuče u suvo zlato ona će opet izgledati vulgarno, prosto i odvratno. Dovoljno je da izgovori jednu rećenicu pa da se vidi da je neobrazovana i prazna.

  • ng

    8. avgust 2019 | 17:58

    Jelena je jadna, tuzna i nesrecna uprkos Duskovim milionima, vidi se po njenom konstantnom nezadovoljstvu, zena je stalno spremna da vredja ljude koji se i ne sete da ona postoji, uvek njoj neko smeta, sasvim jasan znak da je duboko nesrecna, iskompleksirana i nevoljena mada nije sposobna da to prihvati kao posledicu svojih katastrofalnih gresaka. Zena tih godina se spusta na nivo pijace da pokazuje racun koliko je sta platila pa zaista je teska malogradjanka. Meni je nje zao njen zivot je sarena laza na slikama u sķupim krpama, dusa joj je prazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA