• 19

Marko je pre Stanije muvao Aleksandru Mladenović, a onda je za nju imao neverovatan zahtev

- Nakon što se posao završio, Marko je počeo da muva pevačicu - rekao je izvor

  • 19
Stanija i Marko Marković

Stanija i Marko Marković, Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic

Dečko Stanije Dobrojević, Marko Marković pe nego što je postao učesnik "Zadruge 2", javnosti je bio poznat zbog spota, koji je snimio sa pevačicom Aleksandrom Mladenović.

Aleksandra je u početku imala visoko mišljenje o Marku, i svuda ga je hvalila, međutim, to se promenilo kada je shvatila da on želi nešto više od drugarstva.

- Marko je na setu zaista u početku bio disciplinovan i krajnje profesionalan. Da je lep, to niko ne može da ospori, ali je i veoma isfoliran i nabeđen, pravi kompleksaš. Aleksandra to nije primećivala jer joj je bilo bitno samo da spot odrade kako treba. Međutim, nakon što se posao završio, Marko je počeo da muva Aleksandru - kaže izvor.

Aleksandra Mladenović

Aleksandra Mladenović, Foto: Nikola Tomić

Marko i Aleksandra su popili piće nekoliko puta, a kada je Mraković postao naporan Aleksandra nije želela da se viđa sa njim.

- Želeo je da je prati na nastupima i na nekim proslavama ne bi li upoznao još neku javnu ličnost. Bukvalno je hteo da preko Mladenovićke i navodne veze sa njom izađe iz anonimnosti. Kada je Aleksandra to shvatila, odmah mu je stavila do znanja da nije u redu to što radi i da ne želi više da se viđaju - zaključuje izvor Srpskog telegrafa.

VIDEO: Rastali se Stanija i Marko

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ruma

    Ovaj je Jos nevin. Stanija se sprda sa njim.

  • Ja

    Jel ovi plaćaju da se piše o njima do Zadruge 3? Nebitni. Koga oni zanimaju uopšte. Dosade dve!

  • XV

    Neko ko je kompleksaš ne može biti samouveren,a ovaj nastupa samouvereno.....tako da dečko nije bogat pa dotičnu on ne zanima.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima