≫ 

"Mogući su incidenti i suzavci": Garda Panteri otkrila da ima plan kako da onemogući koncert JK u RS

- Pozivamo građane da ne šalju svoju decu na na koncert - navodi se u statusu ovog udruženja

  • 4
Jelena Karleuša JK, Festival Ulaz, Jelena Karleuša Foto: Nikola Tomić

Pevačica Jelena Karleuša danas, 8. avgusta, treba da održati koncert u etno selu Stanišić u Republici Srpskoj, a njenom nastupu uveliko se protivi udruženje veterana "Garda Panteri", o čemu smo i pisali 25. jula. 2019. godine.

Kako iz ovog udruženja na svojoj Fejsbuk stranici navode, oni su napravili plan kako da onemoguće nastup JK i koji, bar za sada, neće otkrivati. 

Udruženje veterana "Garda Panteri" napravilo je plan kako da onemogući koncert Jelene Karleuše, nećemo ga otkrivati. Pozivamo građanje da ne šalju svoju dece na koncertu, jer su mogući incidenti i suzavci, mi nismo miševi, nismo odustali džaba, najavljuju spektakl, biće incident. 40 mladih ljudi vratilo je karte i odustalo od koncerta. Mi smo panteri, mi smo najjači... Molim vas, podelite ovu objavu - piše u statusu.

Udruženje veterana Objava Udruženja veterana "Garda Panteri" Printskrin: Facebook/veteranigardapanteri

Podsetimo, Jelena je ranije napisala da će i pored svega nastupiti.

Kao velika slavna Srpkinja ovozemaljska i vanzemaljska, bez verskog obeležja, mogu samo da poručim mom narodu i mojim fanovima da se vidimo na koncertu! Jer dobre ljude istina ne vređa i Srbin na Srbina ne sme nikada više da ide! Stop mržnji, je*ali vas kriminalci koji vas plaćaju! - napisala je svojevremeno Jelena.

VIDEO: Jelena Karleuša u nikad vrelijem izdanju na bazenu:

(Telelgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA