≫ 

Đekson slao slike polnog organa muškarcu? Umešane i druge javne ličnosti, reper se odmah oglasio!

Muškarac tvrdi da je navodno pala i vrela prepiska sa Đerićem

  • 6

Nemanja Đerić Đekson važio je za jednog od najvećih zavodnika u Zadruzi, te je imao brojne afere sa učesnicama ovog rijalitija, međutim u javnost je isplivala reperova navodna prepsika sa jednim muškarcem, kojem je on navodno slao fotografije svog polnog organa.

- On se u početku malo naljutio, pa je smirio strasti i počeo je da govori: " Najbolje je da sve prekine, ovo prelazi u nešto više, postaješ bezobrazan, ja sam se opustio" i slično. Naravno to se sve na tome završilo, zamolio me je da obrišem poruke, naravno da sam obrisao sve, i skrinovao prazan čet kao dokaz, takođe skrinovao i galeriju da dokazem da sliku nemam. Nakon toga sam dobio blok, i time se ova priča završila. Naravno Nemanja nije jedina javna ličnost sa kojom sam imao hot prepiske, tu je uključeno još par osoba. Takođe, neki od poznatih su se baš lepo ophodili prema meni i poštovali moju s*ksualnu orijentaciju, dok je dobra većina nastupila arogantno i sa blokom što samo govori o niima - kaže muškarac koji se navodno dopisivao sa Đeksonom.

Nemanja Đerić Đekson Đekson, Foto: Nikola Tomić

Ipak, muzičar je imao odgovor na celu situaciju.

- Ma ovo nisam ja, mogu da me povezuju sa kim god žele, ali ja najbolje poznajem svoj polni organ i tvrdim da ovo nema nikakve veze sa mnom - rekao je Đekson.

VIDEO Ima pravo da ih proziva: Đekson opleo po svim svojim bivšima, a onda je spomenuo Andrijanu

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA