≫ 

Bivša učesnica Parova: Albanci su me oteli i pretili da će me baciti u Skadarsko jezero!

- Ti minuti bili su užasni. Mislila sam da je sa mnom gotovo, videla sam da imaju noževe i već sam videla kako me ubadaju ibacaju na dno jezera. Sam bog me je sačuvao od manijaka - kaže Irma

  • 18
Irma Sejranic Ilic

Irma Sejranic Ilic, Foto: Instagram/irma.s.i

Irma Sejranić kaže kako je umalo stradala dok je turistički obilazila Skadarsko jezero, pošto je ušla u pogrešan brodić, za koji se ispostavilo da je u vlasništvu momaka albanske nacionalnosti.

Bivša učasnica Parova je jednog popodneva na poziv prijatelja odlučila da ode do Bara i poseti jezero koje se nalazi na granici Crne Gore i Albanije, ne sluteći šta će je snaći.

- Irma je ponekad kao muva bez glave, znate kako kažu za ljude koji ne pitaju ništa, samo da zuje negde. Iako je u Budvi imala luks hotel, sve pogodnosti i lepote, njihovih plaža, ona je htela malo avanture. Čula se sa bliskim prijateljima koji žive u Baru i u dogovoru s njima otišla je na jednodnevni izlet. Kada je došla do dela gde se turisti ukrcavaju u brodić, ona je, gledajući u telefon, ušla ujedan od malih brodića na poziv dva kršna momka, misleći da je to brodić koji nju čeka - priča izvor.

- Tek kada su pošli, Irmi je postalo jasno da je napravila kobnu grešku i da nijedan od mladića nije njen prijatelj. Tada je već bilo kasno da bilo šta uradi. Uhvatila ju je panika i strah, a jeza je prolazila kroz njeno telo sve vreme. Rekla je momcima da se vrate nazad i da je napravila grešku, ali oni su se samo smejali, praveći se da je ne razumeju - kaže izvor blizak Irmi.

Irma Sejranic Ilic

Irma Sejranić, Foto: Instagram/irma.queen_

- Onda je jedan od njih prišao i uneo joj se u facu: "Lepotice, je l' znaš gde te mi sada vodimo? Takva mačka može da zaradi velike pare. Takva plava lepotica može da živi kao kraljica. Ideš s nama i nema ti povratka. Ako kreneš da praviš probleme, letiš na dno jezera. Je l' ti jasno?", rekao joj je jedan od njih na srpskom sa čudnim naglaskom. Irma je počela da plače, da ih moli da je puste. Oni su se sve vreme samo smejali i provocirali je. Posle dvadesetak minuta agonije, za Irmuje naišao spas. Naime, njen prijatelj je od lokalnih momaka saznao u koji je brodić Irma ušla, pa se odmah dao u poteru za njom. Brzo ih je sustigao, a ona je bukvalno preskočila iz otmičarskog brodića u brod svoga prijatelja. Nasilnici su zapalili, a prijatelj je Irmi kasnije objasnio da su u pitanju provokatori, pijanci albanske nacionalnosti koji uživaju u tome da uteruju strah u kosti meštanima Bara, ali da nije siguran šta bi joj se desilo da on nije došao da joj pomogne - završava izvor.

- Ti minuti bili su užasni. Mislila sam da je sa mnom gotovo, videla sam da imaju noževe i već sam videla kako me ubadaju i bacaju na dno jezera. Sam bog me je sačuvao od manijaka - rekla je Irma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    13. avgust 2019 | 15:48

    A kakvo ludilo od price. Hahahahaha. Ukrcala se u Baru na Jadranskom moru, pa su barkom nekako preplovili preko planine i stigli do jezera, gdje je pocela njena borba. Kuku majko, svakakvih li avetinja ima.

  • 😂 😂

    13. avgust 2019 | 14:57

    Pa dobro momci se malo zezali.. Tako oni stalno sa komšijama iz Bara.. Milo im je dozvolio.. Kaze slobodno se malo zezajte momci

  • Montenegro

    13. avgust 2019 | 15:42

    Ova novčanica je falsifikat?! Jao, pa ja sam silovana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA