≫ 

Ceca i Anastasija ukrstile glasove na rođendanu biznismena zbog kojeg je izbio haos na Instagramu

Folk zvezda i njena ćerka zapevale sz legendarni hit

  • 6

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović(46) sa ćerkom Anastasijom (21) bila je gost na proslavi rođendana Dragoslava Ilića, biznismena koji se bavi distribucijom i prodajom nafte u Venecueli.

U jednom momentu Ceca i Anastasija su zajeno zapevale Cecin veliki hit "Kukavica", dok su ih gosti na slavlju snimali. Ilić je, inače, slavio i noć pre zvanične, velike, proslave u Beogradu, a tada su veselju prisustvovali Anastasija sa dečkom Đorđem Kuljiićem.

Snimak na kojem Anastasija i Ceca zajedno pevaju pogledajte na početku teksta.

Podsetimo, zbog rođendana pomenutog biznismena "zaratili" su Jelena Karleuša i Aca Lukas, i to javno. Žestoke poruke koje su uputili jedno drugom pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mostar

    14. avgust 2019 | 12:22

    Biznismen u Venezueli,neće dugo

  • ...

    14. avgust 2019 | 17:08

    Gagi pokusava da kupi sebi status uglednog biznismena i misli da on ima prijateljstva sa ovim pevacima i raznim svetskim poznatim licnostima. Oni su tu samo zbog para, boli njih uvo za tebe. A znamo kakvi su nasi pevaci i pevacice, du*e ce prodati za saku para. Bas sam nedavno video na njegovom instagramu snimak iz butika Philipp Plein i a milion slika gde stavlja opis "my friend Philipp Plein" kao da su kucni prijatelji a na snimku Philipp Plein daje autogram njegovom sinu i jasno se cuje da ga pita "what's your name?". Prijatelj ti je a ne zna kako ti se sin zove a? Covek ne zna sta ce sa parama i sad pokusava da kupi status u drustvu. A to moze samo u Srbiji medju srpskim pevaljkama i pevacima. Medju pravom svetskom elitom ne moze. Covek pati za tim da mu prijatelji budu poznate licnosti. Ako je ugledni biznismen zasto ne sme da kroci na tlo nekih drzava u juznoj Americi? - Zato sto su raspisane razne poternice za njim i bice uhapsen cim kroci na to tlo. Nekoliko puta je za dlaku izmakao hapsenje. Covek je kupio naslov u jednom listu kao da se radi o nekom selebritiju. Covek se NE BAVI nikavom naftom a i ako se bavi to je od skoro a bogatstvo je stekao trgovinom ali NE NAFTOM, vec trgovinom necim veoma ilegalnim ali takodje mnogo unosnim. Mislim mozete i sami da prepotstavite o cemu se radi ko vec ne zna. Uostalom i sami ukucajte Drago Ilic na googlu i procitajte par naslova kakvi su se u proslosti pisali za njega.

  • Kalimera

    14. avgust 2019 | 13:40

    CCCCCCCCC.... .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA