≫ 

Anastasija prokomentarisala Lukasovu objavu u kojoj je javno opleo po Karleuši (FOTO)

Njegovu objavu Anastasija je prokomentarisala stavivši emotikone - aplauz, vatra i smajli koji plače od smeha

  • 39
Aca Lukas, Anastasija Raznatovic, Jelena Karleusa Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Anastasija Ražnatović (21) prvi put je prokomentarisala bilo šta što se tiče Jelene Karleuše (40), a reč je o objavi na Instagramu u kojoj Aca Lukas (50) žestoko "udario" po koleginici.

Naime, Lukas je reagovao na objavu u kojoj Jelena komentariše javno isticanje rođendana biznismena iz Srbije Dragoslava Ilića, kao i njegove goste i pevačice, među kojima je bila i Anastasija.

- Samo u banana državi Srbiji možete pročitati hvalospeve o narkodilerima i kriminalcima, te romantične tekstove o njima, pevačicama koje im pevaju na rođendanima i svadbama, šta su jeli i šta pili... Sve dok se najgori šljam promoviše u "biznismene, elitu i gospodu" obrazovani mladi ljudi će bežati odavde glavom bez obzira - napisala je Jelena.

Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Printskrin: Instagram/karleusastar

Iako nije spomenula Lukasa, on joj je odgovorio, i to javno.

- Ne znam zašto se neke "persone" bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji "banana"! Jeco, između ostalih i ja sam gost na rođendanu kod mog druga i vrlo uspešnog biznismena, i trgovca naftom koja, koliko ja znam, nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korisćenje! Ili možda tvoj auto ide na zejtin - počeo je Lukas.

Kada te branim, znam zašto to radim, a ti bi trebalo da obratiš pažnju kada ispoljavaš svoje frustracije u odnosu na određene osobe, jer ispadaš veoma kontradiktorna. Kada se samo setim koliko si ti u životu imala kontakata i to veoma prisnih, sa ljudima koje sada opisuješ i pokušavaš da staviš u grupu gde ne pripadaju! - nastavio je.

Aca Lukas, Jelena Karleuša Aca Lukas i Jelena Karleuša u vreme prijateljstva, Foto: Twitter/@karleusastar

- Drži se ti ove banana države, jer samo još ovde mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine koje sve češće, ničim izazvana, praviš. P.S. da sam znao da će te to baš ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rođendana! Vrlo dobro znaš da mrzim nepravdu, i to si osetila i na svojoj koži, kada sam bio jedan od retkih koji je stao u tvoju odbranu! Sada si preterala sve mere i granice! Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši! A i smešni! - zaključio je Lukas.

Njegovu objavu Anastasija je prokomentarisala stavivši emotikone - aplauz, vatra i smajli koji plače od smeha.

Aca Lukas Anastasija Ražnatović, Jelena Karleuša Anastasija je podržala Acu, Printskrin: Instagram/aleksandar_vuksanovic_official

Inače, na Acinu objavu Jelena mu je odgovorila sledećom porukom.

Takođe, javno objavljenom.

Odakle ti ideja druže da mi ise obraćaš preko Instagrama?! Imaš moj broj ako te je nešto toliko zabolelo (?!). Ili si morao javno da dokažeš lojalnost za par litara te "nafte" iz Venecuele na koju ti radiš - počela je Jelena, uz nekoliko smajlija koji plaču od smeha.

- Ko tebe dira?! Je*em ti tvoju karakternu crtu kada napadaš jedinog pravog prijatelja kog imaš. Narkodileri i te ku*ve ti nisu prijatelji. Oni ti nikada neće reći istinu u lice kao ja. Oni te tapšu po ramenu, a iza leđa ti govore najgore dok sipaš tu naftu u rezeroar. Ali tvoj izbor - nastavila je.

- Vidi, ja ti nisam drugarica seljanka da ne znam da odgovorim, meni mozak i bez nafte radi 300 na sat. Gde ćeš bre biciklom na Rusiju? Očekujem kao i uvek tvoje izvinjenje i da ti ovako nešto više nikada nije palo na pamet - dalje je napisala Jelena.

Jelena Karleuša Aca Lukas Jelenina objava, Printskrin: Instagram/karleusastar

VIDEO: Anastasija snimila Cecu u pidžami i bez šminke

VIDEO: JK zavrckala guzom na nastupu, oni u prvom redu pali u trans

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA