≫ 

Kija brutalno oplela po Luni nakon poruke da joj nije žao što je Nadežda dobila batine (FOTO)

- Mislim da ova duboko nesrećna osoba i, kao što sam više puta rekla, neinteligentna i kvarna, je primer lošeg vaspitanja i nedostatka životne etike i morala i takve ljude treba zaobilaziti u životu - kaže Kija

  • 33
Kija, Luna, Nadezda Foto: Nikola Tomić, Telegraf, Milena Đorđević

Kija Kockar (30) oplela je po Luni Đogani (23), nakon poruke koja je procurila u javnost, a u kojoj Luna navodno sa svog pravog profila, na vest da je Nadežda Biljić (28) pretučena, odgovara: "Sinoć me je pljuvala u emisiji, ništa nije slučajno. I nije mi žao uopšte. Ja sam uvek bila fer prema njoj, a ona mene pljuje, možda je to karma".

Na ovo je reagovala Kija, naglasivši i da Toma, ako je kriv, mora da odgovara pred zakonom.

Zgrožena sam ovim što sam pročitala! Svi znaju moj stav po pitanju nasilja nad ženama, a to je stav svakog normalnog bića. Zgrožena sam razmišljanjem jedne mlade devojke i zla kojeg ona želi drugima jer ju je neko "popljuvao u emisiji"? - počela je Kija.

Kristina Kija Kockar Kristina Kija Kockar, Foto: Telegraf.rs

- Mislim da ova duboko nesrećna osoba i, kao što sam više puta rekla, neinteligentna i kvarna, je primer lošeg vaspitanja i nedostatka životne etike i morala i takve ljude treba zaobilaziti u životu i ne treba im davati socijalne mreže niti medijiski prostor, jer ovakvim izjavama mogu sutra uticati na neku drugu mladu devojku koja će misliti da je bilo koje nasilje nad ženama opravdano, a to može dovesti i do nesrećnog ishoda - kaže Kija za Telegraf JETSET.

Luna Nadežda Poruka je navodno poslata sa Luninog pravog, verifikovanog, profila, Printskrin: Instagram

- U šoku sam da neko može tako da razmišlja i da želi nekom ovako nešto. Da, u šoku sam, jer je i sama njena majka pretrpela nasilje, i da jedna devojka od 23 godine razmišlja na ovakav način je za svaku osudu, jer više nije klinka. I u šoku sam da Luna Đogani priča o karmi. Sramotno i vrlo bezobrazno. Nadeždi želim da se što pre sabere i oporavi, da se kloni muškaraca takvog tipa i da pronađe mir. Naravno, odgovarajuća kazna za nasilje! - zaključila je Kockarova.

Ipak, Luna je u izjavi za Telegraf JETSET rekla da to nije napisala i da joj neko smešta.

Luna Đogani Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

To je laž! Neko mi namešta te prepiske, ja sam uvek protiv nasilja - rekla je Luna.

Podsetimo, Nadežda Biljić tvrdi da ju je partner Toma Panić prebio u pijanom stanju, a njene potresne i krvave fotografije po napuštanju Urgentnog centra pogledajte OVDE.

VIDEO: Nadežda zbunjena i u modricama: Toma je pokazao koliki je muškarac!

VIDEO: Nadežda Biljić u video pozivu prijatelju pokazala rane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oxi

    15. avgust 2019 | 14:41

    Ne volim Lunu, ali Kija i njeni sektasi me podsecaju na Hitlera i naciste, pa im se moram suprostaviti. Upravo je KK prva koja je uvela rec karma u javni diskurs i likovala zbog Lunine masne kose, suza u pabu, Dusanovog pada, Slobine povredjene noge, samara koje mu je udarala. Najnemoralniji se pozivaju na moral da bi bili iznad drugih ljudi i sticali korist.

  • Katarina

    15. avgust 2019 | 17:34

    Samo kad hoćete reklamu, a vi Đogaji udrite po Kiji i Kijevcima Jadni ste da jadniji ne možete biti. Kija sve što si rekla u pravu si, samo ne znam što se čudiš kako neko može da podržava nasilje, a znaš dobro da je pre nekoliko nedelja taj neko iz srca ismevao osobu sa posebnim potrebama i to ne jednom nego više puta.To su osobe bez srama i izgrađenog normalnog sistema vrednosti, ne zaboravi! Nejene laži i bezobrazluk i sama si osetila na svojoj koži, naravno sve u saradnji sa tvojim bivšom mužem, pacovom, koji se danas povukao u svoju jazbinu, ćuti i pravi se fin.

  • hahara

    15. avgust 2019 | 14:46

    Lunjara katastrofa, a Kija pacenica koja se bavi bivsom ljubavnicom BIVSEG MUZA. Kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA