≫ 

Pojavila se sramna poruka Lune o Nadeždi: "Nije mi je žao!" Đoganijeva tvrdi da joj smeštaju (FOTO)

- Sinoć me je pljuvala u emisiji, ništa nije slučajno.I nije mi žao uopšte - navodno je napisala Luna fanovima

  • 69
Nadezda, Luna Foto: Nikola Tomić, Milena Đorđević

Rano jutros javnosti se obratila Nadežda Biljić (28) i poručila da je opet bila žrtva nasilja. Naime, nju je rijaliti učesnik Toma Panić navodno pretukao, nakon čega se pevačica uputila u Urgentni centar kako bi obavila sve neophodne preglede (potresne fotorgafije pogledajte OVDE).

Povodom svega ovoga na društvenim mrežama digla se ogromna prašina, fanovi su stali u odbranu Nadežde i oštro osudili ovaj gest nasilja.

Međutim, pojavila se poruka Lune Đogani (23), koju su fanovi obavestili o tome da je Nadežda navodno pretučena, a njen odgovor brzinom svetlosti se proširio drušštvenim mrežama.

"Sinoć me je pljuvala u emisiji, ništa nije slučajno. I nije mi žao uopšte. Ja sam uvek bila fer prema njoj, a ona mene pljuje, možda je to karma", navodno je napisala Luna.

Luna Nadežda Printskrin: Instagram

Međutim, kada smo pozvali Lunu kako bismo proverili da li je zaista ovo napisala, ona je kao iz topa rekla da to nije njena poruka i da joj neko smešta.

- To je laž! Neko mi namešta te prepiske, ja sam uvek protiv nasilja - rekla je Luna za Telegraf JETSET.

VIDEO: Nadežda Biljić sva krvava izašla iz Urgentnog centra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bilja

    15. avgust 2019 | 14:43

    Nikad ona nista nije,sve njoj namestaju!! Mala je zlo,pa sama je pretukla 10 ucesnika!

  • Baka Mara

    15. avgust 2019 | 15:05

    Svaka vama čast što ste jedni od retkih koji smeju da objave ISTINU! Sigurna sam da ovo ne bi objavili a da nije proverena informacija, iako se Luna sada PERE od svega, ali mi koji je gledamo već 2 godine, znamo kako ona razmišlja! Ona je srećna kada, ljudi koji ne dele njene stavove, dožive neku nesreću, misli da je to karma! Treba pokazati narodu koliko je ova devojka zla, i koliko uživa u tudjem bolu. Mislim da bi možda i mogla da se promeni kada bi imao ko da joj ukaze na greške i da je NAUCI šta je normalno a šta ne i šta je moralno!

  • Nebojsa

    15. avgust 2019 | 14:16

    Ti znas sta je karma a" juce" si iz pelena izasla...samo se pokrij po glavi i suti !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA