≫ 

Maja Nikolić i Nataša Miljković prešle na NOVU S, evo kakvu emisiju će voditi

Popularne voditeljke i prijateljice će uređivati i voditi popodnevnu emisiju "Među nama"

  • 22
Maja Nikolic, Natasa Miljkovic Printskrin: TV Prva, Nikola Tomić

TV lica Maja Nikolić i Nataša Miljković od jeseni prelaze na Televiziju NOVA S gde će uređivati i voditi popodnevnu emisiju "Među nama".

One će u novom formatu obrađivati sva aktuelna dešavanja kroz priloge i uključenja reportera sa terena. Baviće se fenomenima, analizom društva i porodice, socijalnim temama, muško-ženskim odnosima. Pored sagovornika, autorke će u program uključiti i publiku iz studija koja će imati priliku da postavlja pitanja glumcima, pevačima, sportistima…

- Jako sam srećna i uzbuđena zbog nove emisije koju pokrećemo na Novoj, kao i zbog svog prelaska u ovu medijsku kuću koja radi po najvišim standardima. Volim izazove, svaki početak donosi novu, dobru energiju koju oseća ceo naš tim i svi se radujemo početku nove sezone. Svakog popodneva ćemo u emisiji ‘Među nama’ proći sve aktuelnosti, ono što nas zanima, raduje ili brine, uz mnogo zabave. Biće to, sigurna sam, najbolji način da zajedno provedemo popodne - kaže autorka emisije Maja Nikolić.

Maja Nikolic, Natasa Miljkovic Natasa Miljkovic i Maja Nikolić, Foto: Instagram/majanikolicmaja

Njena koleginica i koautorka emisije “Među nama” Nataša Miljković jedva čeka jesen.

- Moja pluća su oduvek u poslu tražila više vazduha. Verujem da je on najvažniji za kreativnost, slobodu, za saznanje gde smo i ko smo. Kako stojimo? Gde smo krenuli, a dokle smo stigli? Zahvalna sam TV Nova S, menadžmentu United Media jer su na prvom sastanku jasno stavili do znanja da su nam vazduh i sloboda dati bez reversa i uslovljavanja. A ovo je vreme kada je to važnije od svega. Jedva čekam ovu jesen, sve važne, sve prećutane, životne, zanimljive, ali i bolne teme, sve o čemu čeznemo i što nam nedostaje biće ‘Među nama" - navodi Nataša Miljković.

Gledaoci će novi format moći da prate od sredine septembra kada startuje jesenja programska šema na ovoj televiziji.

VIDEO: Voditeljka RTS-a se našla usred jake oluje

(Telegraf.rs/ N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    15. avgust 2019 | 16:54

    E vala koliko ste harizmaticne i zanimljive taman ste na dobru tv i presle!I ovako vas je malo ko gledao a sad ste se barem sklonili na jos manje gledanu tv pa ce vas sigurno publika zaboraviti...vreme je za nesto mladje i zabavnije!

  • Sanja

    15. avgust 2019 | 20:39

    Samo se vucu po televizijama ko creva..obe su dosadne I stalno upadaju gostima u rec glava me boli od njih n e mam taj kanal tako da ne gledam

  • Dika

    15. avgust 2019 | 17:03

    Poslednji pokušaj da se namakne neka lova jer godine čine svoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA