"Ja sam Srpkinja i ponosim se time": Maja Berović otkrila koje je njeno pravo ime

- Kada smo se moj suprug Alen Dragosav i ja venčali 2016. godine, obavili smo to u pravoslavnoj crkvi na grčkom ostrvu Rodos - rekla je pevačica

  • 20

Pevačica Maja Berović otvorila je dušu i progovorila o svom poreklu. Ona je u intervjuu za "Infromer" otkrila da je Srpkinja i da se venčala u pravoslavnoj crkvi.

- Ja sam Srpkinja i ponosim se time! Kada smo se moj suprug Alen Dragosav i ja venčali 2016. godine, obavili smo to u pravoslavnoj crkvi na grčkom ostrvu Rodos. Velika nam je želja bila da ceremonija bude baš u našoj crkvi, jer veoma poštujemo veru i tradiciju. Moje jedino i pravo ime je Maja - rekla je Maja za Informer.

Maja Berović Maja Berović Foto: Nikola Tomić

Maja je rekla da ljude ne gleda po tome kako govore i koje su vere.

- To na kom jeziku pevam nema nikakve veze sa korenima, nacionalnošću ili veroispovešću. Vrlo dobro znam odakle odakle sam, ko sam i ne vidim stvarno zašto je nekome problem na koji način nešto pevam. Ne mislim da je nešto bolje ili lošije ako je na ovom ili onom dijalektu, isto tako ne mislim da neko više vredi ako priča ovako ili onako - rekla je pevačica.

VIDEO: Ovako je ne videste: Maja Berović bez šminke i u trenerci:

(Telegraf.rs/"Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    15. avgust 2019 | 18:11

    Srpkinja si jer te je Srbija proslavila , i uz pomoc Srbije zaradjujes pare, a da si se proslavila u nekoj drugoj drzavi ex yu ,onda ko zna sta bi bila... Svi ste vi Srbi kad treba pare da se uzimaju, a okolo pljujete drzavu ,grad,narod.

  • hah

    15. avgust 2019 | 19:07

    Da vam je najbolje trziste u Bosni odakle ste dosli i dalje bi vi bili Bosanci a pola vas bi nas i dalje pljuvali. Uskoro ce i Jala Brat i Buba da izjave da su Srbi.

  • Dado

    15. avgust 2019 | 20:11

    A nisi Maida mozda iz Ilijasa nekadasnja konobarica 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA