≫ 

"Toma je iskorišćavao Nadeždu, trošio njene pare..." Bivši zadrugar opleo po Paniću!

Bora je stao u Nadeždinu odbranu

  • 3
Bora Santana, Toma Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Bivša zadrugarka i pevačica Nadežda Biljić (28) jutros je prijavila svog, sada već bivšeg dečka Tomu Panića, navodeći, prema njenim rečima, da ju je pretukao u stanu, oko 7 časva ujutru.

Ekipa Telegrafa stupila je u kontakt sa Borom Santanom koji je jedno vreme bio van Zadruge u emotivnoj vezi sa Nadeždom. Bora zgrožen situacijom koja se dogodila i misli da će Toma dobiti zasluženu kaznu.

Bora Santana Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Kao što smo i znali i kao što se danima pričalo znali smo da je Toma iskorišćavao Nadeždu samo da bi se dočepao Beograda, da bi trošio njene pare i splavova kompleksaš jedan veliki. Neostvaren dečko koji je nezadovoljan samim sobom. Pravio je ljubomornom po tim splavovima ona mi lično rekla. Čuo sam se malopre sa njom i jednostavno devojka, on je hteo ništa da bude mačo-men. Devojka mu je skrenula pažnju na sve to. Jednostavno zgrožen sam celom tom  situacijom. Da je prebio usred njenog stana.  Stana koji ona plaća.  Ona koja odvaja od svojih usta. Devojka koja se borila iznosila kroz šta je prošla. Svi znamo kakav je Toma Panić jednostavno skroz sam celo situacijom i treba da odgovaram za sve - rekao nam je Bora i dodao:

Nadežda Bora Nadežda i Bora, Printskrin: TV Pink

- Posle kažu zadruga nije realan život.  On je u zadruzi kad god se napije bio u zatvoru. Bio jako agresivan i vaspitne mere Velikog šefa su trebali da urade plodom ali mislim da će prave zaštitne mere ove države sa pravom policijom da urodi plodom. I da ga ostave tamo gde mu je mesto. Da ne izlazi iz tog zatvora - završio je Bora.

VIDEO: Ekipa Telegrafa u Valjevu, Nadeždina majka u suzama

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA