≫ 

Rok spektakl na Ušću: Johnny Rankovic&The Churlians u subotu u 19:20 nastupaju na Beer festu (FOTO)

- Pozivamo sve da dođu i uživaju u našoj svirci sa fantastičnom produkcijom i dobrom energijom, kako najvećem festivalu u regionu i dolikuje - rekao je Džoni Ranković

  • 1
Džoni Ranković Nikola Džoni Ranković Foto: Wood

Za Nikolu Johnny Rankovića i njegove The Churlianse, izuzetno aktivno koncertno leto kulminiraće nastupom u subotu 17.avgusta od 19:20 h, na Main stage-u najveće rok manifestaciji kod nas, beogradskom Beer festu!

Momci sa velikim uzbuđenjem iščekuju ovaj polučasovni žestoki festivalski koncert. Džoni je na ovom prostoru već nastupao kao podrška jednoj od najvećih koncertnih atrakcija regiona, 2 Cellos, a sada će sa svojim autorskim bendom obradovati hiljade ljubitelja rokenrola.

Bend The Churlians i ako broji samo 15 životnih godina, ima iza sebe preko 25 nastupa na velikim binama (Exit, Gitarijada Zaječar Rock Village, Trg republike,...) i čine ga školovani muzičari koji sviraju po više instrumenata Grigorije Avramovic-Griša gitara i bubanj, Pavle Petrovic-bas, gitara, đembe, Marko Novaković bubanj i gitara, a sam Johnny pored gitare, mandoline, klavira piše sve tekstove, komponuje i producira od 9 godine. Dobitnik je i UK nagrade za songwriting.

Džoni Ranković Johnny Rankovic&The Churlians Foto: Wood

Johnny Rankovic&The Churlians-Važno je samo šta ostaje:

- Pozivamo sve da dođu i uživaju u našoj svirci sa fantastičnom produkcijom i dobrom energijom, kako najvećem festivalu u regionu i dolikuje. Za mene ovaj nastup ima i posebnu emotivnu dimenziju, jer ne mogu da se ne setim kako mi je Žika Jelić (YU grupa), kao šestogodišnjaku na istom mestu rekao da ću jednom i ja svirati na ovoj bini. To mi daje i podstrek i veliku dozu odgovornosti - kaže Džoni Ranković koji i dalje promoviše novi spot i pesmu "Važno je samo šta ostaje". Pesma je naišla na fantastičan prijem kod publike pa će se, očekivano, naći i na set listi za nastup na Beer festu pored hitova "Harley, Les Paul & Rock’n’Roll", “Teram po svom“, „Nije do love“, "Strah", "Topla i hladna", i drugih.

Džoni Ranković Johnny Rankovic&The Churlians Foto: Wood

Dođite u SUBOTU tačno u 19:20 čas i upišite crtu ispred bine, jer biće po koja majica na poklon ko uhvati!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Steva

    15. avgust 2019 | 23:02

    Sviraju svoje i to odlično.Gledao na Rock Village-u u Sokolcu.A čitao sam da frontmen ima pola srca i nekoliko opracija, ali je pored toga vrh gitarista i kompozitor sa 15 godina.Bravo nešto novo u roku i vrlo profi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA