Marko o "izbegavanju" susreta sa Anabelom, odgovorio na optužbe da se uvalio u Lunin stan

- Susret sa Anabelom još uvek nije realizovan - počeo je sa pričom Marko

  • 23
Luna Marko Anabela Đogani Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Luna Đogani (23) i Marko Miljković (35) rijaliti par kome posle "Zadruge 2" u stvarnom svetu cvetaju ruže makar u ljubavi. Par je uživao u zajedničkom letovanju u Egiptu sa kog su se vratili pre samo par dana.

Već nedeljama se u medijima spekuliše da odnos izmedju Marka i Anabele Atijas (44) nije baš idealan. Marko je otkrio da se još uvek nije susreo sa Anabelom i prokomentarisao razloge za "izbegavanjem" konačnog susreta.

- Susret sa Anabelom još uvek nije realizovan. Sada su nas sačekale neke obaveze koje smo odlagali dok smo bili na moru - naveo je Marko kao razlog za portal Espreso i dodao priča kako se on zakačio za Lunu kao parazit nije istinita.

- Ne, to nije istina, nisam se uvalio ni u njen stan i tamo ne živim. To je još jedan od pokušaja manipulacije jadnih i bednih zadrugara. To su gluposti. Dešava se da neki put ja prespavam kod nje, neki put ona prespava kod mene. Jednostvano, još uvek nismo počeli da živimo zajedno. To je sve iz šupljeg u prazno. Bilo je nešto i da je Anabela izbacila moje stvari. Što se tiče mojih stvari kod Lune, ja imam četkicu za zube svoju tamo, u slučaju da prespavam kod nje. Kada sam se vratio iz Egipta, četkica za zube je bila tamo gde sam je i ostavio - zaključio je on.

VIDEO: Pitali smo Lunu da li su tačne priče da je izbacuju iz stana u kojem živi, jer zapravo nije njen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    16. avgust 2019 | 01:18

    Sta fali Marku,lep,zgodan,svalercina,vole ga zene,covek uziva u zivotu

  • Niko

    15. avgust 2019 | 22:25

    Sve je to tuca kokosara oko para.......polusvet bez trunke obraza....sva im je pamet stala u pun stomak i laz...

  • Andrea

    15. avgust 2019 | 22:25

    Šta je ovaj Marko po zanimanju?! Nisam ispratila čime zaradjuje za život i zbog čega je poznat?! Malo malo pa izadje njegov "intervju" pa mi nije jasno ko je on?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA