• 12

Prva ispovest Tome Panića: "Nadeždu nisam tukao, ona vrata su krvava od moje ruke"

- Ja sam izjavu dao u policiji, mislim da se slaže sa njenom - počeo je sa pričom Toma

  • 12

Nakon što ga je Nadežda Biljić optužila da ju je tukao, Toma Panić je rešio da ispriča svoju stranu priče. On je u svojoj prvoj ispovesti rešio da progovori o celom događaju i pritom demantovao da je izvršio fizičko nasilje nad svojom devojkom.

- Ja sam izjavu dao u policiji, mislim da se slaže sa njenom. Izlazili smo, kao što su svi mogli da vide na Instagramu. Tu sam načinio par koraka koje nije trebalo da načinim, bio sam sa drugim devojkama. Desilo se šta se desilo, Nadežda je tu izljubomorisala. Nisam je prevario, nisam ne znam ni ja šta radio. Ja volim da sam u društvu mladih devojaka i ona to zna. Kad smo došli kući počela je rasprava. Ona je posle toga mene udarila tom flašom, ne znam tačno da li je flaša ili je neka velika čaša staklena. Udarila me u glavu, ja sam je odurnuo, ona je pala preko nekog stola. Ja nju nisam tukao, ja nisam čovek koji će da udara žensko, kamoli pesnicama, kako ona priča. Ona vrata su krvava od moje ruke koja je isečena ovde i od glave. Ja sam otišao u toalet da se malo operem, da dođem sebi. Mislio sam da se sve to malo smirilo, međutim, mislim da su komšije nazvale, čule tu raspravu. Ona je otišla, prijavila me i onda je došla policija - rekao je Toma za Pink.rs i nastavio:

Nadežda Biljić, policija

Nadežda Biljić Foto: Milena Đorđević

- Ljudi koji mene poznaju znaju kakav sam ja, da volim da se družim, i da pomognem, a što se naroda tiče još nisam svestan. Još ništa nisam pročitao, video sam slike tih vrata, video sam da Instagram gori. Ok, neka oduđuju. Video sam da se bivši zadrugari oglasili, neka se oglašavaju, šta da radim, to je što je. Ne znam ni ja šta da kažem, sem da neke stvari u životu moramo da sagledamo u srž, da neke stvari ne ponavaljamo, da neke greške ispravljamo, i da idemo kako treba - zaključio je Toma.

VIDEO: Nadežda zbunjena i u modricama: Toma je pokazao koliki je muškarac!

(Telegraf.rs/Pink.rs")

Komentari

  • Crni

    Podrška velika za Nadeždu,ali nebranim muškarce,žene kao što je ona bi trebalo da poštuju neke stvari i da znaju kad je dosta sa bezobrazlikom i provociranjem ovo važi i za muški rod. Najlakše je čačkati,zezati nekog onda kad ti se to obije o glavu dodješ na TV i glumiš žrtvu. Ja sam samo realan i iskren. Ja sam je lično video u jednom Beogradskom lokalu mrtvu pijanu,bila je tol'ko bezobrazna što prema drugim muškarcima i devojkama koje ne poznaje da je to strašno. Da nije bilo Obezbedjenja koje je lično nju orpratilo da.ne kažem izbacilo bilo bi svašta. Tako da i Žene i Muškarci morali bi da znaju kad je dosta i da povuku ručnu.

  • Boba

    Kada ce zene da shvate da,kada je muskarac besan i pijan,ne pokusavaju da ga udaraju jer ce izazvati reakciju kod 90% muskaraca,a ostalih 10% su psihopate.Zene su postale agresivne i provociraju i udaraju muskarce a to niko ne osudjuje,muskarac je uvek kriv,da li je tako.Ako devojka ima pet mladica i sa svima je bilo fizickog obracuna,zapitajte se o cemu se tu radi.Alkohol je glavni okidac,najcesce muskarci pod dejstvom alkohola postaju agresivni a u ovom slucaju oboje nisu "spaseni"

  • Mix

    Baš je neka cvećka ova Nadežda.... Videli smo je u zadruzi kako nasrće na druge i koliko je nasilna i lakog morala. Da je muško bila bi nasilnik, ovako je žrtva nasilja.... 🙄

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima