≫ 

Prva ispovest Tome Panića: "Nadeždu nisam tukao, ona vrata su krvava od moje ruke"

- Ja sam izjavu dao u policiji, mislim da se slaže sa njenom - počeo je sa pričom Toma

  • 12
Toma Panić, Nadežda Biljić

Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Instagram

Nakon što ga je Nadežda Biljić optužila da ju je tukao, Toma Panić je rešio da ispriča svoju stranu priče. On je u svojoj prvoj ispovesti rešio da progovori o celom događaju i pritom demantovao da je izvršio fizičko nasilje nad svojom devojkom.

- Ja sam izjavu dao u policiji, mislim da se slaže sa njenom. Izlazili smo, kao što su svi mogli da vide na Instagramu. Tu sam načinio par koraka koje nije trebalo da načinim, bio sam sa drugim devojkama. Desilo se šta se desilo, Nadežda je tu izljubomorisala. Nisam je prevario, nisam ne znam ni ja šta radio. Ja volim da sam u društvu mladih devojaka i ona to zna. Kad smo došli kući počela je rasprava. Ona je posle toga mene udarila tom flašom, ne znam tačno da li je flaša ili je neka velika čaša staklena. Udarila me u glavu, ja sam je odurnuo, ona je pala preko nekog stola. Ja nju nisam tukao, ja nisam čovek koji će da udara žensko, kamoli pesnicama, kako ona priča. Ona vrata su krvava od moje ruke koja je isečena ovde i od glave. Ja sam otišao u toalet da se malo operem, da dođem sebi. Mislio sam da se sve to malo smirilo, međutim, mislim da su komšije nazvale, čule tu raspravu. Ona je otišla, prijavila me i onda je došla policija - rekao je Toma za Pink.rs i nastavio:

Nadežda Biljić, policija

Nadežda Biljić Foto: Milena Đorđević

- Ljudi koji mene poznaju znaju kakav sam ja, da volim da se družim, i da pomognem, a što se naroda tiče još nisam svestan. Još ništa nisam pročitao, video sam slike tih vrata, video sam da Instagram gori. Ok, neka oduđuju. Video sam da se bivši zadrugari oglasili, neka se oglašavaju, šta da radim, to je što je. Ne znam ni ja šta da kažem, sem da neke stvari u životu moramo da sagledamo u srž, da neke stvari ne ponavaljamo, da neke greške ispravljamo, i da idemo kako treba - zaključio je Toma.

VIDEO: Nadežda zbunjena i u modricama: Toma je pokazao koliki je muškarac!

(Telegraf.rs/Pink.rs")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    16. avgust 2019 | 09:56

    Kada ce zene da shvate da,kada je muskarac besan i pijan,ne pokusavaju da ga udaraju jer ce izazvati reakciju kod 90% muskaraca,a ostalih 10% su psihopate.Zene su postale agresivne i provociraju i udaraju muskarce a to niko ne osudjuje,muskarac je uvek kriv,da li je tako.Ako devojka ima pet mladica i sa svima je bilo fizickog obracuna,zapitajte se o cemu se tu radi.Alkohol je glavni okidac,najcesce muskarci pod dejstvom alkohola postaju agresivni a u ovom slucaju oboje nisu "spaseni"

  • Mix

    16. avgust 2019 | 09:18

    Baš je neka cvećka ova Nadežda.... Videli smo je u zadruzi kako nasrće na druge i koliko je nasilna i lakog morala. Da je muško bila bi nasilnik, ovako je žrtva nasilja.... 🙄

  • Legi

    16. avgust 2019 | 06:26

    Devojka ima problem u glavi, vise verujem ivom liku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA