≫ 

Makedonska pevačica se oglasila povodom priča da je zapravo ona otpevala Luninu pesmu! (VIDEO)

Mlada Antonija je rešila da otkrije pravu istinu

  • 89
Luna Đogani, Antonija Gigovska Luna Đogani i Antonija Gigovska, Foto: Instagram/luna_djogani

Luna Đogani (23) objavila je svoju prvu pesmu pod nazivom "Deveti krug", koja je, kako je rekla, inspirisana njenom ljubavnom pričom sa Slobom Radanovićem (29).

Međutim, potpuno opravdano je odmah počelo da se spekuliše da je Luninu pesmu zapravo otpevao neko drugi, konkretno Antonija Gigovska, koja je bila zadužena za prateće vokale.

Priče su podstaknute time što je poznato da Luna nema izuzetne vokalne sposobnosti, te da nije mogla toliko da se usavrši za nekoliko nedelja vežbanja sa Ivanom Peters.

Povodom ovih priča putem društvenih mreža oglasila se i makedonska pevačica, koja tvrdi da nije otpevala celu pesmu.

- Snimila sam ovaj klip kako bih dokazala da ne pevam ja, nego Luna, i ovo je njena pesma. Ja nisam pevala njenu pesmu. Njen glas je njen glas, ja sam pevala samo prateće vokale - rekla je, između ostalog, Antonija.

VIDEO: Luna u minimalnom bikiniju šalje muzički pozdrav iz Egipta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirjana

    16. avgust 2019 | 13:14

    Ma samo nek nam Lunči otpeva uživo i poverovaćemo....nemoj dete da se poturaš za njihove prljave igrice. Svi znamo na šta su sve spremni nažalost.

  • Sm

    16. avgust 2019 | 13:31

    Nike bilo dovoljno onog blamiranja u rijslitiju dve godine, pa one neuverljive pobede, pa sad i ova prevara? Ko iole ima sluha ne moze prepoznati njen glas u pesmi. Zar prevare nisu zakonom kaznjive? Šta je ova devojka uradila tim naivnim fanovima kada joj prelaze bukvalno preko svega? Ko je tu normalan? Što se tiče male Antonije, žao mi je što je uvucena u to sve tek na početku svoje karijere. Nije joj to trebalo..

  • Nena

    16. avgust 2019 | 12:53

    Ooo Boze, da li je neko i ocekivao da mala prizna prevaru.Ubacili su dete u masinu, odradila je svoje i mora da cuti, jer i sama zeli svoju karijeru.Ko misli da je Luna otpevala ovu sprdju, taj nije normalan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA