Janjuš potkačio sve koji hvale Luninu pesmu: To ti nisu prijatelji, a i da jesu - nisu normalni!

- Pravi prijatelj ti kaže kako jeste. Kao na primer ja, pesma je pakao... - bio je iskren Janjuš

  • 62
Luna Đogani, Marko Janjušević Janjuš

Foto: ATA Images, A. Nalbantjan

Luna Đogani izbacila je svoju prvu pesmu pod nazivom "Deveti krug", a mnogi fanovi, kao i bivši zadrugari, su se nakon toga oglašavali na društvenim mrežama kako bi joj čestitali.

Mđutim, Đoganijeva je osim pohvala, dobila i žestoke kritike.

Bivši zadrugar, Marko Janjušević Janjuš odlučio je da javno prizna Luni da mu se njena nova pesma ni malo ne dopada, te je tom prilikom prozvao njene prijatelje koje su "Deveti krug" po njegovom mišljenju precenili, samo kako bi joj se na taj način priklonili.

- Draga Luna, ovi što ti izbacuju pesmu na storiju i opisuju kao "Pokidala si, top, vrh", veruj mi da ti to nisu prijatelji! Možda i jesu, nego nisu normalni. Pravi prijatelj ti kaže kako jeste. Kao na primer ja, pesma je pakao... - bio je iskren Janjuš.

Janjuš

Janjuševa objava na društvenim mrežama, Printskrin: Instagram

Podsetimo, pored pozitivnih, ali i brojnih negativnih komentara na račun Lunine nove pesme počelo je da se spekuliše da Đoganijeva nije otpevala svoju pesmu, već da je to umesto nje zapravo uradila Antonija Gigovska, koja je bila zadužena za prateće vokale.

Šta je Antonija poručila pogledajte OVDE.

VIDEO: Luna lizala nasred ulice, pa joj "kapnulo" na nezgodno mesto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    16. avgust 2019 | 14:32

    Bravo Janjuš , istog sam mišljenja , ne samo zbog pesme . Svih dosadašnjih dešavanja ti njeni navodni “prijatelji “ aplaudiraju , u mesto da joj kažu stani i otvore oči ! Ali prva njena majka je vodi u propast , što ne bi ostali ! Otvara i zatvara usta , odvratno !, pema katastrofa !

  • Stevo

    16. avgust 2019 | 14:28

    Bravo Janjuš uvek si bio iskren. Ovi koji hvale Lunu, opravdavaju njen nemoral, histeriju, pijanstva, lažu je da dobro peva i uzimaju joj novac, nisu joj prijatelji! Pravi prijatelj bi je pohvalio kad čini dobro , a iskritikovao je za mnoge greške. Pravi prijatelj bi joj rekao da ne zna pevati, da nema harizmu i da novac uloži u obrazovanje ili u neki posao. Ovo je bačen novac, nisu ovo 90. godine kada Narod možemo lagati tuđim pevanjem. Postoje društvene mreže, dokazi, klipovi i svi znamo da Luna nema sluha i ne zna pevati!

  • mare

    16. avgust 2019 | 14:25

    Pesam je ktasteofa !Bolje da radi ono sto zna nego da gura nis gde joj nije mesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA