≫ 

Menadžer otkrio koliko hiljada evra mu nude za Lunin prvi nastup

- Još uvek ne znam koliki će biti Lunin honorar. Ona će na bini biti sa dve igračice, imaće skupe kostime, imaće i di-džeja. Pevaće dva bloka po sat vremena, imaće performanse - objasnio je Đurić

Luna Đogani Saša Đurić menadžer Foto: Nikola Tomić

Rijaliti zvezda Luna Đogani (23) u četvrtak, 15. avgusta, izbacila je prvu pesmu i spot, a njen menadžer Saša Đurić kaže da telefon već ne prestaje da mu zvoni.

Kako priča, za Lunin prvi nastup dobio je ponudu od čak 10.000 evra, ali još uvek ništa nije dogovorio.

- Čujem se ljudima sa svih strana. Zovu ljudi iz Hrvatske, iz Crne Gore, Srbije, Bosne, i iz inostranstva i informišu se. Zvali su me i iz Slovenije. Nikom nisam dao zeleno svetlo, jer čekamo da izađe pesma, da se zavrti sedam do deset dana, pa da vidimo šta i kako - kaže Saša i dodaje da još uvek nije fiksirao cifru za Lunine nastupe.

Luna Đogani i Marko Miljković, aerodrom Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

- Još uvek ne znam koliki će biti Lunin honorar. Ona će na bini biti sa dve igračice, imaće skupe kostime, imaće i di-džeja. Pevaće dva bloka po sat vremena, imaće performanse - objasnio je Đurić za Blic.

Kako, s druge strane, kaže izvor, Luna priželjkuje da joj prvi nastup bude u Beogradu, kako bi je podržali njoj bliski ljudi.

Luna Đogani Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

- U ovom trenutku još uvek nije poznato koliki će honorar Luna tražiti za nastup. Ona čeka da izađe njena prva pesma i spot, pa u zavisnosti od toga kako pesma bude prošla kod publike, odnosno kako se bude kotirala na Jutjubu, njen tim će formirati cenu. S obzirom na to da je Kija posle "Zadruge" imala cenu od 4.000 evra, a da se prethodno nije bavila pevanjem, ne bi trebalo da Luna ima manju cenu - kaže izvor.

Inače, Luna uskoro treba da ode na ugradnju silikona, na šta čeka duže od dve godine.

VIDEO: Luna u minijaturnom bikiniju šalje muzički pozdrav iz Egipta

VIDEO: Maja Marinković: Markova ljubav prema Luni je čisto foliranje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    16. avgust 2019 | 15:49

    Izmislja jer nije dobio nikakve ponude,pa da namami ljude! Prevarant kao i ona! Sad nece objaviti komentar jer Izidora stiti Lunu

  • Đina

    16. avgust 2019 | 18:23

    A ko če da dođe na koncert, glive babe i izlapeli starci. Svi znamo da je to naduvano, kako bi je uzdigli u nebeda, ali ne vredi, ostaje omražena zauvek, a sama je kriva jer hoće sve što neko drugi ima i može.

  • 💥💣💥

    16. avgust 2019 | 18:49

    "Pevaće dva bloka po sat vremena". Aaa bre čoveče ti si žešći šaljivdžija. Da si izjavio "histerisat će dva bloka po sat vremena", pa da ti čovek i veruje. Ali pevati, u to ni lud ne može verovati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA