≫ 

Luna posvetila pesmu Slobi, a njegov komentar na sve razbesneće Đoganijevu!

Luna je objavila pesmu "Deveti krug" koja je posvećena svemu što je preživela sa Slobom toko "Zadruge 1"

  • 62
Sloba Radanovic, Luna Foto: Nikola Tomić, Telegraf

Luna Đogani (23) objavila je svoju prvu pesmu pod nazivom "Deveti krug", koja je, kako je rekla, inspirisana njenom ljubavnom pričom sa Slobom Radanovićem (29).

Lunina nova pesma naišla je na brojne pozitivne, ali i negativne komentare, a sada se oglasio i Sloba i otkrio da li se pronalazi u stihovima ove numere.

Sloba Radanović Sloba, Foto: Nikola Tomić

- Rekli su mi da je pesma izašla, ali je stvarno nisam čuo - tvrdi Sloba, a kada su mu poslali stihove numere samo je kratko odgovorio:

- Stvarno se ne pronalazim u pesmi.

VIDEO:  Oglasila se devojka koju su optužili da je umesto Lune otpevala pesmu "Deveti krug"

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    16. avgust 2019 | 17:15

    Manite se coveka vise, sta vam je Lunjatori?! Dzaba vam cak i nausnice majci njegovoj, nece je ni ona za snahu! Ima svoju devojku, lepo peva i vi mu niste ni na kraj pameti!

  • Stevo

    16. avgust 2019 | 16:49

    Ne može ova Lunjara , a da se ne kači za Radanoviću i njegovu bivšu suprugu, jer je jedino tako bitna ! Nikako ova nemoralna Lunjara da shvati da je stupivši u vezu javno sa oženjenim čovekom i to pred njegovom suprugom ona i on bili PAKAO Kiji! Sram je bilo što uopšte više spominje tu bruku kad je već 8 meseci u "srećnoj nebeskoj vezi i ljubavi sa Miljkovićem! Videli smo kako napada devojke koje se samo pigledale Marka. Da li se ikad zapitala kako je bilo Kiji dok je pred njom jahala njenog muža? Bruka od devojke!

  • Realan

    16. avgust 2019 | 16:16

    Pa propao im pokusaj da uvale Slobi "crn kolac u torbu", pa ga blate! Covek je bio debelo navucen, ali je kasno skontao da mu fali njegova dama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA